Sibel Can'lı Geceler

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
trans.gif
Show
sibelcan248.jpg



Sibel Can'lı Geceler
trans.gif


07.07.2010 21:00 - Eğlence -

trans.gif

Müzik dünyasının muhteşem seslerinden Sibel Can, her Çarşamba akşamı SHOW TV ekranından izleyenler müzik ziyafeti sunacak.

SHOW TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan program, tam 10 hafta boyunca milyonları ekran başına kilitleyecek.

Port Bodrum Yalıkavak Marina Anfi Tiyatro’da her hafta çarşamba akşamları SHOW TV’den canlı olarak yayınlanacak “ SİBEL CAN’LI GECELER” isimli müzik programının ilk yayını 7 Temmuz akşamı yayınlacak.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Tarih: 2010-07-21
TV : SHOW TV
Saat: 21:00
Tür:Müzik


attachment.php


SİBEL CAN’LI GECELER’E İKİ SÜPER İSİM..

SHOW TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan “Sibel Can’lı Geceler”, tam 10 hafta boyunca milyonları ekran başına kilitleyecek.Üçüncü bölümü ile ekrana gelecek olan “Sibel Can’lı Geceler”de bu hafta iki konuk birden var.

Port Bodrum Yalıkavak Marina Anfi Tiyatro’da her hafta çarşamba akşamları SHOW TV’den canlı olarak yayınlanan “SİBEL CAN’LI GECELER” isimli müzik programı milyonların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Bu hafta Sibel Can programında Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden ve oldukça geniş bir genç kız hayran kitlesine sahip olan Murat Boz ve son iki yılın yıldızı parlayan bestecisi Soner Sarıkabadayı’yı konuk edecek. “İki Medeni İnsan” isimli hareketli şarkıda düet yaparak büyük bir başarı grafiği yakalayan Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı ikilisi SHOW TV ekranlarından en sevilen hareketli parçaları sizler için söyleyecek.

Tam anlamıyla bir müzik şöleninin yaşanacağı Sibel Can’lı Geceler’ideki bu dev buluşmaya sizlerde tanık olabilirsiniz. Bu muhteşem buluşmanın biletleri de Biletix’te. Her hafta Sibel Can ile birlikte farklı bir konuğunda katılacağı program 8 Eylül’e kadar devam edecek.
 

Ekli dosyalar

  • murat-boz-soner-sarıkabadayı.jpg
    murat-boz-soner-sarıkabadayı.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 46
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Sibel Can’lı Geceler


Tarih: 2010-08-18 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Müzik

sibelcan248.jpg


SİBEL CAN’LI GECELER’E MFÖ GELİYOR!
SHOW TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan “Sibel Can’lı Geceler”, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.Sibel Can, bu hafta programına MFÖ’yü konuk ediyor.
Pyrtyhu4ykej3t2hyort Bodrum Yalıkavak Marina Anfi Tiyatro’da her hafta Çarşamba akşamları SHOW TV’den canlı olarak yayınlanan “Sibel Can’lı Geceler” isimli müzik programınına bu hafta muhteşem şarkılarıyla MFÖ konuk olacak.
Ege’nin incisi Bodrum’da tatilcileri sımsıcak şarkıları ile ısıtacak olan Sibel Can ve MFÖ ile birlikte müziğe doyacaksınız. Albümleri ile milyonların beğenisini kazanan MFÖ, “Ele Güne Karşı”, “Tam ortasındayım”, “Vurgun Yedim” gibi milyonların gönlüne taht kurmuş sevilen şarkılarını seslendirecek.
Dev bir müzik ziyafetinin yaşanacağı Sibel Can’lı Geceler’deki bu büyük buluşmaya sizlerde tanık olabilirsiniz.Her hafta Sibel Can ile birlikte farklı bir konuğunda katılacağı program 8 Eylül’e kadar devam edecek.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

Sibel Can’lı Geceler



Tarih: 2010-09-01 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Müzik

sibelcan248.jpg


SİBEL CAN’LI GECELER’E NİRAN ÜNSAL VE HAKTAN GELİYOR!
SHOW TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan “Sibel Can’lı Geceler”, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.Sibel Can, bu hafta programına Niran Ünsal ve Haktan’ı konuk edecek.
Port Bodrum Yalıkavak Marina Anfi Tiyatro’da her hafta Çarşamba akşamları SHOW TV’den canlı olarak yayınlanan “Sibel Can’lı Geceler” isimli müzik programınına bu hafta muhteşem sesi ve yorumuyla Niran Ünsal ve Haktan konuk olacak.
Ege’nin incisi Bodrum’da tatilcileri sımsıcak şarkıları ile ısıtacak olan Sibel Can, Niran Ünsal ve Haktan ile birlikte müziğe doyacaksınız. Güçlü sesi ve yorumuyla milyonların beğenisini kazanan Niran Ünsal ve Haktan, “Helal Et”, “Haktan” ve “Zorlu Sevdam” gibi sevilen şarkıları seslendirecekler.
Dev bir müzik ziyafetinin yaşanacağı Sibel Can’lı Geceler’deki bu büyük buluşmaya sizlerde tanık olabilirsiniz.Her hafta Sibel Can ile birlikte farklı bir konuğunda katılacağı program 8 Eylül’e kadar devam edecek
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Sibel Can’lı Geceler


Tarih: 2010-09-09 TV : SHOW TV Saat: 23:15Tür:Müzik

sibelcan248.jpg


SİBEL CAN’LI GECELER’DE MUHTEŞEM FİNAL!
SHOW TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan “Sibel Can’lı Geceler”, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.Sibel Can, bu hafta programına Fatih Ürek ve Yeliz’i konuk edecek.
Port Bodrum Yalıkavak Marina Anfi Tiyatro’da her hafta Çarşamba akşamları SHOW TV’den canlı olarak yayınlanan “Sibel Can’lı Geceler” isimli müzik programının final gecesinde sahne dünyasının vazgeçilmez ismi Fatih Ürek ve unutulmaz şarkıları, güçlü yorumuyla Yeliz konuk olacak.
Ege’nin incisi Bodrum’da tatilcileri sımsıcak şarkıları ile ısıtacak olan Sibel Can, Fatih Ürek ve Yeliz ile birlikte müziğe doyacaksınız. Sahne şovlarıyla milyonların gönlüne taht kuran Fatih Ürek yine performansıyla çok konuşulacak.Güçlü yorumuyla milyonların beğenisini kazanan Yeliz ise “Yalan”, “Bu Ne Dünya” gibi unutulmayan şarkılarını seslendirecek.
Dev bir müzik ziyafetinin yaşanacağı Sibel Can’lı Geceler’deki bu büyük buluşmaya sizlerde tanık olabilirsiniz. “Sibel Can’lı Geceler” muhteşem finaliyle 09 Eylül Perşembe akşamı saat 23.15’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst