Shiseido'dan lekeli ciltler için yeni seri White Luceny

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
ves-10044_b.jpg


Yaşlılık lekelerine karşı konsantre bakım
En sonunda, lüks bir cilt bakım serisi yaşınızı ortaya çıkaran koyu lekeleri hedefliyor. Multi-target Vitamin C'nin olağanüstü aydınlatma gücünün, yılların donukluğunu ve renk eşitsiliğini yok ettiğini göreceksiniz.
Mevcut lekelerin görünümünü azaltırken yaşlılık lekelerinin yayılmasını engelleyen serum cildi losyon ile sildikten sonra kullanılıyor.

ves-10133_b.jpg


En sonunda, lüks bir cilt bakım serisi yaşınızı ortaya çıkaran koyu lekeleri hedefliyor. Multi-target Vitamin C'nin olağanüstü aydınlatma gücünün, yılların donukluğunu ve renk eşitsiliğini yok ettiğini göreceksiniz. Kuru ve kuruya yakın normal ciltler içindir.
Refining Softener, cildi nemlendiren ve ölü hücreleri soyan aydınlatıcı bir yumuşatıcı losyon. Sabah ve akşam temiz yüze uygulanan bu losyon, cildi yeniden yapılandırarak eşit renkte ve pürüzsüz bir cilt oluşturuyor.

ves-10152_b.jpg


Cildi yeniden yapılandıran ve lekelerin, renk eşitsizliğinin ve donukluğun görünümünü azaltan yoğun aydınlatma özelliğine sahip gece nemlendiricisidir. Pürüzsüz, eşit parlaklıkta ve mükemmel aydınlıkta bir cildin oluşmasını sağlar. Her akşam, temizleyici ve losyon sonrası kullanılır. Az miktarda alınarak tüm yüze uygulanır.

ves-10154_b.jpg


UV ışınlarının zararlı etkilerine ve kuruluğa karşı cildi koruyarak mükemmel bir aydınlık sağlayan günlük nemlendiricidir. Pürüzsüz, eşit parlaklıkta ve mükemmel aydınlıkta bir cilt oluşturur. Sabahları temizleme ve losyon sonrası kullanılır. Az miktarda alınarak tüm yüze uygulanır.

ves-10156_b.jpg


Göz çevresine aydınlık, ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Aydınlatıcı özelliğe sahip Multi – Target Vitamin C, leke oluşumunu engelleyen Spot Deacti–Komplex, yeniden yapılandırıcı özelliğe sahip Asya bitkileri özleri içeriyor.

ves-10176_bz.jpg


UV ışınlarına maruz kaldığından dolayı renk eşitsizliği problemlerin çok sık yaşandığı boyun ve dekolte bölgesine ışık saçan ve aydınlık bir görünüm veren canlandırıcı serumdur. Yaşlılık ve güneş lekelerinin görünümünü azaltır ve yenilerinin oluşmasını engeller. Yoğun nemle cilde sağlık katar. Shiseido’ya özel olan Dual-target Vitamin C ve spot-deacti-complex içerir. Ölü yüzey hücrelerini arındırarak berraklık verir. Basit masaj tekniğiyle kılcal kan dolaşımını arttırır. Formülündeki Xylitol ile cildi yeniden yapılandırarak ipeksi bir dekolte yaratır. Asya bitkileri özü ile cildi yeniden yapılandırır. Işığı dağıtan içerikleri ilk uygulamada bile anında parlaklık verir. Pompaya basılarak ürün avuç içine alınır ve tüm dekolte bölgesine yayılır. Yuvarlak hareketlerle dekoltenin ortasından başlayarak dışa doğru masaj yapılır. Pompaya bir kez daha basılarak yeni ürün avuç içine alınır, boyuna ve dekolteye yayılır. Sağ elinizle sol omuzdan boyunun ortasına, yukarı doğru hareketlerle ürünü yayın.Aynı hareketi sol elinizle de uygulayın.

8c27e23ce8_Shiseido-White-Lucency-Clarify.jpg


Kirleri ve cilt yüzeyindeki ölü hücreleri ortadan kaldırarak donukluğu azaltan ve cildin temiz ve aydınlık olmasını sağlayan hassas ve arındırıcı köpük.Pürüzsüz eşit parlaklıkta ve mükemmel aydınlıkta bir cilt oluşturur. Mükemmel aydınlığın sonsuz lüksü: Lekelerin ve renk eşitsizliğin görünümünün azaltılmasından daha çarpıcı olarak, White Lucency cilt bakım serisi yeniden doğan bir berraklığın ortaya çıkmasını sağlar.

Cilt tipinize uygun olup olmadığını detaylı olarak araştırmadan ürün kullanmamanızı tavsiye ediyorum.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst