Sezonun Trendi Aynalı Gözlükler

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Sezonun Trendi Aynalı Gözlükler

attachment.php


80’lerin modasından günümüze, defilelere ve sokaklara taşınan aynalı güneş gözlükleri artık herkesin yanından ayırmadığı aksesuarlarından biri oldu. Geçen yaz sezonundan da hatırlayacağımız aynalı gözlük modelleri 2013 yaz sezonunun en trend aksesuarından biri.

Aynalı gözlükler ilk olarak 1930 yılında RayBan tarafından üretildi ve aynalı olduğu ve gözlerin görünmediği için polisler tarafından çok fazla talep görmüştü. Kış sporları için de aynalı gözlükler oldukça kullanışlı olup ışığı yansıtıp ışığın göze daha az işlemesini engeller.

2013’ün yaz sezonuna bomba gibi giriş yapan bu gözlükler 2014’ yaz sezonunda da hit olma yolunda ilerliyor. Pembe, mavi, gri, yeşil ve sarı renkteki aynalı gözlükler çok fazla tercih ediliyor. Pek çok renk ve şekil seçenekleri olan bu renkli, eğlenceli aynalı gözlükleri bu yaz her kıyafetle ve saçla kombinleyip kullanabilirsiniz.

Aynalı gözlüklerin öncüleri arasında ise, Anna Dello Russo, Brad Pitt, Selena Gomez, Heidi Klum, Jessica Alba, Alessandra Ambrosio ve Rihanna gibi isimler yer alıyor. 2012 yaz sezonundaki defilelerde sıkça rastladığımız aynalı gözlükler uzun süre bizimle olacak gibi görünüyor. Sizler de fazla geç kalmadan aynalı gözlükleri aksesuarlarınız arasına eklemeyi unutmayın!

Kaynak: Miamilla
 

Ekli dosyalar

  • hbz-street-style-pfw-fw13-day-6-14-lgn-500x514.jpg
    hbz-street-style-pfw-fw13-day-6-14-lgn-500x514.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 11
B

Burcuva

Misafir
Bende seviyorum aynalı gözlükleri ya. Ama her yüze gitmiyor bence. Gözlük Adresinden bakıyordum gözlüklere de tüm markalarda indirim var. Bana yakışacağını bilsem hemen alcam yani.
 

Melikee

Yeni Üye
Katılım
1 Nisan 2015
Mesajlar
2
Tepki
0
Puan
1
Yaş
39
Konum
İzmir
Bende seviyorum aynalı gözlükleri ya. Ama her yüze gitmiyor bence. Gözlük Adresinden bakıyordum gözlüklere de tüm markalarda indirim var. Bana yakışacağını bilsem hemen alcam yani.

Bende geçtiğimiz günlerde siteleri gezerken gözlük adresine rastladım. evet neredeyse tüm markalarda var indirimler. bende daha önce hiç online bir siteden gözlük almamıştım. önce bilen varmı, alıiveriş yapan varmı diye sordum. daha sonra sitede canlı iletişim kurabileceğim bir alan vardı. merak ettiklerimi ordan sordum. orjinal olduğuna nasıl emin olabilirim diye. markaların kendi garanti belgeleri var. orjinal oldupuna dair tarafınıza iletilecek belgeler var.içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilir, indirimlerinden faydalanabilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst