Şeyda Coşkun Diyet Listesi

gozde1

Yeni Üye
Katılım
15 Ekim 2014
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Yaş
37
Konum
istanbul
Birçok ünlünün zayıflama koçluğunu yapan Şeyda Coşkun, uzun zamandır kiloları ile başı dertte olan Sibel Can ve kilo vermek isteyen Hadise, Deniz Seki, Gülben Ergen, Demet Akalın gibi ünlü isimleri zayıflatmayı başardı.

Şeyda Coşkun, yapmış olduğu araştırmalar ve çalışmalar sonucunda sağlıklı beslenme ile birlikte kısa sürede zayıflama imkanı sunuyor. Diyet Listesi, son zamanların en sağlıklı ve en kolay diyeti olarak kabul edilip birçok ünlü tarafından tercih edilmiştir.

Şeyda Coşkun diyet listesinde bisküvi gibi atıştırmalıklar yerine kuru meyve parçacıklarını tercih edip sonucun daha etkili olmasını sağlıyor. Diyet kişiden kişiye farklılık gösterdiğinden dolayı her kişinin kendi özelliklerine göre ayrı bir hazırlanıyor.

Şeyda Coşkun zayıflama programlarında ilaç kullanmadan tamamen sağlıklı bir şekilde beslenme ile ideal kilonuza kavuşabiliyorsunuz. Zayıflamak istiyor ve bunun için fazla vaktiniz yoksa acilen kilo vermek istiyorsanız Şeyda Çoşkun Diyet Listesini uygulayabilirsiniz.

Şeyda Coşkun'un ünlü isimlerden Hadise için hazırlamış olduğu listesini inceleyebilirsiniz.

Sabah: Az peynir eklenmiş ya da sade hazırlanmış omlet ve peynir tabağı

Öğle: Yağsız hazırlanmış ızgara, 1 kase yoğurt ve bol sebze

Akşam: Izgarada pişmiş tavuk ya da ızgarada pişmiş balık, sebze

Diyet listesi ile birlikte gün içerisinde en az 1 saat yürüyüş yapmalı ve özellikle akşam saatlerinde papatya, rezene ve melisa çayı tüketmeye özen göstermelisiniz.
 

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Hadise çok fazla kilo vermişti. Tipsiz olacak kadar. Şimdi ise bir miktar fazla geri almış ama o zayıf halinden daha iyi.rahatsız etmiyor.
Ben balık etlilikten yanayım :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst