Sevmeyen Erkek Bunları Yapıyor!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.686
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli


ZkpORZ.jpg


İlişkinizde çok seven tarafın hanginiz olduğunu merak ediyor musunuz?

İnsanlar her zaman deli gibi sevdiği kadınlarla ya da erkeklerle birlikte olmuyorlar maalesef. Bunun için onları suçlayamamakla birlikte, erkek arkadaşınızın sizi yeterince sevdiğinden emin olmak istiyorsanız doğru habere denk geldiğinizin müjdesini verebiliriz.

Zira sizler için yeteri miktarda sevmeyen erkeğin ilişki esnasında sergilediği 7 davranışı anlattık!


Sevmeyen Erkek Bunları Yapıyor!

Görünüşünüzü değiştirme çabası...

Fazla kilolarınız ya da zayıflığınız hakkında sizleri eleştirmek değil erkek arkadaşınız, kimsenin haddine değil.

Vücut ölçüleriniz, saç renginiz, göz renginiz ya da herhangi bir uzvunuzla ilgili hoşnutsuzluğunu dile getiren, bunları değiştirmeniz konusunda size öğütlerde bulunan bir sevgiliye sahipseniz; inanın daha iyisine layıksınız, zamanınızı boşa harcamamanızı öneririz!

Ece Temelkuran'ın bir kitabında anlattığı küçük bir anıyla örneklendirecek olursak bu durumu:

"Bir dostum sevgilisine "Şişmanlıyorum!” deyince demiş ki sevgilisi: ''Ne güzel! Seveceğim alan artıyor. Dokunacağım yerler çoğalıyor!"

Ve gerçek sevginin buna yakın bir şey olduğunu söyleyebiliriz!

Heves kıran!

Gelecekle ilgili hayallerinizi, planlarınızı ya da hedeflerinizi küçümseyen bir adamla mutlu olmayı düşünmediğinizi söyleyin bize!

Çünkü ne kadar isterseniz isteyin olamazsınız. Size her konuda destek olacak, eğer hedefiniz gerçekten size zarar verecek bir şeyse düzgünce uyaracak ve hedefinize ulaşmanız adına size doğru yolu göstermekte yardımcı olacak birini hak ediyorsunuz.


Aileniz ve arkadaşlarınızdan uzakta...

Evet, aileyle tanışmak ilişkilerde büyük bir adım. Bunu bir nebze de olsa anlayışla karşılayabiliriz. Ancak, ilişkinizin artık oturduğunu ve yeterince birbirinizi düşünüyor ve ailenizle onu tanıştırmak konusunda siz tereddüt etmezken o bundan çekiniyorsa, sizin de durup bu durumu analiz etmeniz gerekebilir.

Erkek arkadaşınız en büyük fobileri arasında "bağlılık" ilk sıralarda olabilir!

Çapkınlıklar...

Sizi gerçek anlamda ve yeteri miktarda seven bir adamın mutluluğunuzu baltalayacak en küçük eylemden dahi sakınacağını söyleyebiliriz.

Eğer erkek arkadaşınızın zamanında küçük çapkınlıklarını yakalamış ve bunları göz ardı etmeyi başarmışsanız tebrik ederiz! Ama bundan daha iyisini hak ettiğinizi de eklemeden edemeyeceğiz..

Bilinçli utandırma çabası...

Eğer sizi istemeden ya da farkında olmadan utandıracak bir şey yaparsa bu affedebilir. Ancak, sizi toplum içerisinde küçük düşürecek hareketler yapıyor ya da arkadaşlarının sizinle ilgili çılgın hikayelerini size anlatmaktan çekinmiyorsa bu durumu affetmek söz konusu olamaz.

Sizi aptal yerine koymaya çalışan biri sizi yeterince sevmiyor demektir, üzgünüz...

Üzerinizde güç gösterisi ya da tehdit...

Eğer size vurmaya cürret ediyor ya da itmekten çekinmiyorsa bu ilişkiyi daha fazla uzatmamanız konusunda bize güvenebilirsiniz. Eşcinsel ilişkilerde bile şiddet tahammül edilecek ya da af görecek bir durum olmamalı. Aynı şekilde bir kadının, bir erkeğe vurması da en az bunlar kadar kötü bir durum.

Bu konu üzerinde cinsiyet farklılığı olmamalı.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst