Sevgililer Gününe Özel Dekorasyon Fikirleri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
gO8vQR.jpg


Sevgililer Günü için evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapabilir, eşiniz ya da erkek arkadaşınız için romantik ortamlar hazırlayabilirsiniz.

Yatak odanızda basit ve etkili değişiklikler gerçekleştirin

Yatak odalarınızda köklü değişiklikler gerçekleştirmeniz elbette çok daha iyi olacaktır. Ancak bunun mümkün olmadığı durumlarda küçük değişiklikler de yapabilirsiniz. Bunun için ilk olarak nevresim takımlarınızda değişiklik yaparak işe başlayabilirsiniz. Nevresim takımı tercihinizi saten takımlardan yana kullanabilir, gözünüzü yormaması bakımından üzerinde daha çok küçük desenler bulunan takımlardan yana tercihinizi yapabilirsiniz. Ayrıca yatak odanızda renkli mumlar ve gül yaprakları kullanmanız da ortamın romantizmini ateşleyecektir.
Sofralarınızda aşkın var olmasını sağlayın

Sevgililer Günü kuracağınız sofranın dekorasyonu ve sunuluş şekli büyük bir önem taşır. Sofralarınıza şıklık katabilecek küçük aksesuarlar kullanmanız, küçük notlarla masanıza şıklık katmanız, doğru bir müzik seçiminde bulunmanız ortamı güzelleştirecektir. Yemek yerken yanlış bir müzik seçmeniz ve sohbet etmenizi engelleyebilecek tarzdaki müzikler kullanmanız sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Kristal camlı şamdanlar, gümüş suplalar, dantel ayrıntılara sahip peçetelikler ve cam kadehler gibi küçük ayrıntıları kullanarak dilediğiniz gibi bir masa hazırlamanız çok daha kolay olacaktır.
Her yerde mum kullanmayı ihmal etmeyin

Evinizin çeşitli yerlerine renkli mumlar yerleştirmeyi ihmal etmeyin. Aydınlatma olarak çok hoş bir görüntü oluşturacak olan bu mumlar sayesinde evin girişinden itibaren günün anlamına uygun bir hava oluşturabilmeniz mümkün olacaktır. Özellikle hoş kokular yaymakta olan mumları kullanmanız istediğiniz etkiyi çok daha rahat yaratabilmenizi sağlar. Değişik ebatlardaki ve şekillerdeki mumları kullanarak istediğiniz romantik etkiyi yaratabilmeniz ve ortama daha fazla aşk kokusu yayabilmeniz mümkün olacaktır.
Evinizde çiçekler kullanarak daha romantik ortamlar yaratabilirsiniz

14 Şubat denildiği zaman akla hemen kalpler ve kırmızı güller gelir. Ancak bunun yanı sıra kokusunu sevdiğiniz ve dekorasyonunuza uygun renkteki çiçekleri kullanmanız da mümkün. Bu yüzden evinizin her tarafına çiçek koymayı ihmal etmeyin. Sofralarınıza, salonlarınıza, yatak odalarınıza çiçekler yerleştirebilir, kapı girişinden itibaren çiçekleri çeşitli yerlerde kullanabilirsiniz.

Z9kjla.jpg


Kalp şeklindeki yastıklar ve aksesuarlar

14 Şubat Sevgililer Günü’nün bir diğer simgesi olan kalpleri de evinizin çeşitli yerlerinde kullanabilirsiniz. Kalp şeklindeki peçeteler, kalp şeklindeki mumlar, kalp şeklindeki pasta ve tatlılar, ucunda kalp olan çubuklar, kalp şeklinde üzerinde güzel sözler bulunan kağıtlar ve değişik ebatlarda tercih edebileceğiniz kalp şeklindeki yastıklar romantizmi daha derinlemesine yaşayabilmenizi sağlayabilir.
Fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz

İlişkinizin farklı dönemlerinde çektirmiş olduğunuz ve güzel hatıralar paylaştığınız anlarınızı yansıtan fotoğraflarınızı toplayıp geniş bir alanda bunları kalp şeklinde sıralayarak yanlarına mumlar koyarak kalp şekli oluşturabilirsiniz. Ayrıca kalp şeklinde kestiğiniz bir kartona da bunları yapıştırıp etrafını da süs ışıkları ile çevreleyerek bir kolaj da hazırlayabilirsiniz. Kendi ellerinizle hazırlayacağınız bu kolajlar sevgilinizi olduğu gibi sizi de mutlu edecektir.

oO3qJm.jpg


lOjPAX.jpg


Vra8jn.jpg

 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 75
  • 2.jpg
    2.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 3.jpg
    3.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 75
  • 4.jpg
    4.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 5.jpg
    5.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 75

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst