Sevgililer Günü İçin Göz Makyajı Önerileri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.653
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


Sevgililer Günü yaklaşıyor! Yılın en romantik gününde göz alıcı görünmek istemez misin? Sevgilinin hayranlık dolu bakışlarını gözlerinde toplamak istiyorsan Sevgililer Günü için farklı ve etkileyici göz makyajlarını araştırmaya başlayabilirsin. Sevgililer Günü'nde günlük makyajının biraz dışında çıkarak daha romantik ve çekici bir görünüm yakalayabilirsin. Kısacası Sevgililer Günü'nde sen sus gözlerin konuşsun.

Gün batımı renklerini kullan
Sevgililer Günü'nde etkileyici görünmek için gün batımı renklerinden ilham alabilirsin. 2018 yılının en popüler trendlerinden olan turuncu tonlarındaki göz makyajıyla sevgilinin bakışlarını gözlerinde toplayacaksın.
2.jpg

Metalik dumanlı göz makyajı
Sevgililer Günü için özel bir yemeğe veya davete gidiyorsan mutlaka metalik tonlarını denemelisin. Metalik göz makyajları özellikle kahverengi gözlerle harika bir kontrast yaratıyor, bizden söylemesi!
3.jpg

Sıcak tonları tercih et
Sevgililer Günü'nde sıcak tonlarda makyaj yaparak ortamı ısıtabilirsin. Bronz tonların sadece yaz aylarında kullanıldığını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bronz göz makyajı kış mevsimine de çok yakışıyor.
4.jpg

İddialı renklerden korkma
Özel günlerde iddialı renkleri kullanmaktan korkmamalısın. Sevgililer Günü için içinden hangi renk geliyorsa göz makyajında onu kullanabilirsin. Sevgililer Günü'nün ikonik rengi olan kırmızı tonlarını göz makyajında kullanmamak için hiç bir sebep yok!

5.jpg


6.jpg


7.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst