Sertab Erener'den "Açık Adres"

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
250x179-images-stories-sertab2adres.jpg

"Bu Böyle" isimli şarkısıyla 2009 yazına damga vuran Sertab Erener yeni single çalışmasını tamamladı. DMC etiketiyle müzik marketlerde yerini alan ve "Açık Adres" adını taşıyan yeni şarkı yine Soner Sarıkabadayı imzası taşıyor. Şarkının düzenlemesi ise şu günlerde yeni albümü ile büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli'ye ait.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
bambaska.jpg

Albümde yer alan şarkılar:

1 – Bana Güneş Gibi Gel
Söz – Müzik: Serdar Ortaç Düzenleme: Suat Aydoğan
2 - Sana Doğru
Söz: Fikret Şeneş Müzik: Mia Martini Düzenleme: Murat Uncuoğlu & Emre HC
3 - Beni Yüreğine Hapsetme
Söz – Müzik: Serdar Ortaç Düzenleme: Murat Uncuoğlu & Emre HC
4 - Bana Güneş Gibi Gel (Remix) Remix: Murat Uncuoğlu

1993 senesinde yayınladığı "Hiç Keyfim Yok" albümüyle müzik dünyasına adım atan Yeşim Salkım, bugünlerde yeni çalışmasının heyecanını yaşıyor. "7" albümünün üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen elini çabuk tutan şarkıcının mini albümünün ismi "Bambaşka". Albümde iki tane Serdar Ortaç şarkısı yer alıyor. Çıkış şarkısının adı; "Bana Güneş Gibi Gel"ken diğer Ortaç bestesi "Beni Yüreğine Hapsetme" .Albümdeki üçüncü şarkı ise sözlerini Fikret Şeneş'in yazdığı eski bir Ajda Pekkan şarkısı "Sana Doğru". Albümdeki düzenlemeler Suat Aydoğan, Murat Uncuoğlu ve Emre HC imzası taşıyor. 2 Kasım'da Ossi Müzik etiketiyle çıkması planlanan mini albümün fotoğraflarını, yaratıcı işleriyle gündemde olan Mehmet Turgut çekti. Yeni saçları ve görünümüyle kamera karşısına geçen Salkım, çekimlerde kullandığı takıları kendi tasarladı. Şarkıcı albümle beraber "by Yeşim Salkım" adını taşıyan koleksiyonunu mağazalarda satışa çıkaracak.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
250x179-images-stories-sertab2adres.jpg

Uzun süre yeni şarkı yapmayan ya da yaptığı şarkılarla ses getiremeyen Sertab Erener, 2009 yazını "Bu Böyle" ile kapatmış ve bu şarkı ile de gayet başarılı olmuştu. Tek şarkı formülü tutunca şarkıcı arayı çok açmadan yeni bir şarkıyla sevenlerini selamlıyor.

Şarkının ismi "Açık Adres". Şarkının söz ve müziği ise "Bu Böyle"de olduğu gibi son dönemin önde olan isimlerinden Soner Sarıkabadayı'ya ait. Bir öncekinde olduğu gibi bu şarkı da tek şarkı olarak yayınlanacak ve teklide şarkının iki versiyonu yer alacak. Şarkının orjinal düzenlemesi ise Mustafa Ceceli tarafından yapıldı. Kapak fotoğrafları Burak Ertaş tarafından çekilirken tekli DMC etiketiyle çıkacak. Ayrıca Sertab Erener sevenlerini CDnin içinde sürprizlerin beklediğini söylüyor. Bu arada 3-6 Aralık 2009 tarihleri arasında Darty mağazalarına uğrayanlar şarkıyı bluetooth ile ücretsiz olarak edinebilecekler.

AÇIK ADRES

SERTAB ERENERSorma bu ara şu halimi...
Bu acıların hepsi mi daimi?
Yazık oldu her iki tarafa da,
şimdi sence daha iyi mi?
Bir gün oldu, iki gün oldu, ay oldu, yıl oldu ümitlere...
Unutmuyor gönlüm seni,
seviyor her gün her gece.
Yoruldu, duruldu, kırıldı, vuruldu bir kaç kere...
Yazılıdır hepsi hikâyede.
Yok mu bir haber alan, yok mu gören?
Bu mudur âdetin, bu mudur tören?
Yaz ya da söyle, bulamadım böyle,
neresi açık adresin, neresi yören?

250x166-images-stories-sertab3adres.jpg

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
250x184-images-stories-yesimx.jpg

1993 senesinde yayınladığı "Hiç Keyfim Yok" albümüyle müzik dünyasına adım atan Yeşim Salkım, bugünlerde yeni çalışmasının heyecanını yaşıyor. "7" albümünün üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen elini çabuk tutan şarkıcının mini albümünün ismi "Bambaşka". Albümde iki tane Serdar Ortaç şarkısı yer alıyor. Çıkış şarkısının adı; "Bana Güneş Gibi Gel"ken diğer Ortaç bestesi "Beni Yüreğine Hapsetme" .Albümdeki üçüncü şarkı ise sözlerini Fikret Şeneş'in yazdığı eski bir Ajda Pekkan şarkısı "Sana Doğru". Albümdeki düzenlemeler Suat Aydoğan, Murat Uncuoğlu ve Emre HC imzası taşıyor. 2 Kasım'da Ossi Müzik etiketiyle çıkması planlanan mini albümün fotoğraflarını, yaratıcı işleriyle gündemde olan Mehmet Turgut çekti. Yeni saçları ve görünümüyle kamera karşısına geçen Salkım, çekimlerde kullandığı takıları kendi tasarladı. Şarkıcı albümle beraber "by Yeşim Salkım" adını taşıyan koleksiyonunu mağazalarda satışa çıkaracak.
300x275-images-stories-YESIM_SALKIM_-_BAMBASKA_FRONTx.jpg

YEŞİM SALKIM - BAMBAŞKAAlbümde yer alan şarkılar:

1 – Bana Güneş Gibi Gel

Söz – Müzik: Serdar Ortaç Düzenleme: Suat Aydoğan

2 - Sana Doğru

Söz: Fikret Şeneş Müzik: Mia Martini Düzenleme: Murat Uncuoğlu & Emre HC

3 - Beni Yüreğine Hapsetme

Söz – Müzik: Serdar Ortaç Düzenleme: Murat Uncuoğlu & Emre HC

4 - Bana Güneş Gibi Gel (Remix) Remix: Murat Uncuoğlu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar