Seren Serengil'den bomba iddia

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
154431.jpg


Seren Serengil'den bomba iddia

Seren Serengil, reyting rekorları kıran evlilik programlarını yerden yere vurdu ve bomba bir iddiayı gündeme taşıdı.

Kendini bilen insan o programlara asla katılmaz. Bir süre “Seren Serengil ile Evlenirmisin?” isimli evlilik programını sunan ve yayın saati konusunda kanalla anlaşamayınca programı bitiren Seren Serengil çarpıcı açıklamalar yaptı. Evlilik programlarını yerden yere vuran Serengil, “Bu tarz programlar insanları kandırmaktan, aldatmaktan başka bir şey değil” dedi.

İLK BEN YAPTIM

Seren Serengil konuşmasına şöyle devametti: “Evlilik programını ilk yapan benim. 90’lı yıllarda TGRT’de başladı. Bu formatın esası şuydu; evlenmek isteyen insanların birbirlerini zaten dışarıda yani kendi dünyalarında seçmiş olması ve sadece imkanlarından dolayı ve aileleri izin vermediği için evlenememeleriydi. Yıllar sonra benimbıraktığımişi aldılar, dejenere ederek bu şekle dönüştürdüler. Evlilik demekmaneviyat demektir, burada tamamıyla birmaddiyat bir alışveriş bir menfaat ön planda tutuluyor.”

ZENGİN EŞ ARAYIŞI

Serengil programına katılan gelin adaylarının eşten çok varlıklı kişi aradıklarını belirtti. Kendini bilen kişinin o tarz programlara katılıp eş aramayacağını dile getiren ünlü sunucu, “Orada bir araya gelenler çarpık çiftler oluyor, ortaya da çarpık ilişkiler çıkıyor. Aslında orada insanlar aldatılıyor” dedi.

EŞ ADAYLARININ ÇOĞU OYUNCU AJANSINDAN

Serengil RTÜK’ün bu programların hepsini yayından kaldırması gerektiğini söyledi. Ünlü sunucu sözlerini şöyle tamamladı: “Geçenlerde RTÜK 15 yaşında kızı 45 yaşında adamla evlendirmeye kalktılar diye ceza yazdı. Bu tür programlarda başka şeyler de dönüyor. Evlilik programlarında gördüğünüz insanların birçoğu oyuncu ajanslarından geliyor. Gerçek değiller. Çoğu oyuncu ve bu oyuncular seyirci karşısında adeta tiyatro oynuyorlar.”

Bugün Gazetesi
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
aman al birini vur digerine
ozaman sirf program yapmis olmak icinmi yapti ...
ne yani saatinde anlasabilmis olsaydi dvm etmicekmiydi...
tutulmayinca,umdugunu alamayinca,reyting kiramayinca camur atmak daha kolay
ben beceremedim bu isi
yüzüme gözüme bulastirdim demiyoda :)
ki ben zaten onaylamiyorum bu programlarin hic birinide
 

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
Beğenmeme rağmen kendilerini yeni programını bir kerecik izlemişliğim yoktur..Ama seneler önce evet bir program yapmıştı ve ilkti hatırlıyorum ama canlı telefon bağlantıları ve mektup şeklinde..
rekabet ne diyelim...iyi olan kazansın :hihi:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Bu tür programların ekranlarda yayın kirliliği yapması yeter artık kaldırılsın diyorum hiç izlemiyorum izlememde
Seren Serengil'in söylediklerine gelince bence yayın saatinde değil duygusal yönde anlaşılmadı birde üstüne hiç reyting almayınca alan programlara laf atıyo kendi programıda tutulsaydı o anlattığı furyaya kendi de katılıcaktı bence hepsi aynı
 

foto_burcu

Aktif Üye
Katılım
2 Mayıs 2011
Mesajlar
367
Tepki
137
Puan
43
Konum
samsun
Çok saçma ve salakca geliyor bu tür programlar bana.Tek anlamadığım şey var oda nasılda hemen güvenebiliyorlar.Ben anlayamıyorum bu insanları yaa.Evlilik hayattaki en ciddi konu benim için ama etrafıma bakıyorum ya faceden ya tvden hemen bir görmeye evlenebiliyorlar .haa yapanlarada saygım var ama bana çok ters benim fikrim bu kadar.
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
bu kadin arada gündemde kalmka icin böyle idaalarda bulunuyor:ilknur:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst