Evet sizlerden dahiyane fikirler alana kadar ben yarışmamızı ''Serbest Şiir'' Yarışması olarak start vermek istedim..
Şiir de konu,kullanılacak ölçü ve mısra sayısında herhangi bir kısıtlama mevcut değildir.
Kendi şiiriniz olabilir,alıntılar da olabilir önemli olan yarışmaya uygun şiirler olsun istiyorum..
Ve yine bana gönderilerinizi özel mesaj ile ulaştıracaksınız..
Oylamalarda yine isimler gizli tutulacak ve gönderi sırasına göre adlandırılacaktır..
Hadi bakalım yeni yarışmamız uğurlu hayırlı olsun diliyorum ve hemen konumuzu açıyorum..
Not:Resimli şiirler göndermeyiniz lütfen.-hmm
Gönderimde bulunan şiirler alıntı ise lütfen yazarlarını belirtin,eğer yazarı bilinmiyorsa Alıntı şiir olarak eklemelerini rica ediyorum.
Yarışmaya başvurmak için Şahmaran :sutarafa:
Tema:Serbest Şiir
Başvuru Başlangıcı:01.01.2010
Başvuru Bitiş:15.01.2010
Şiir de konu,kullanılacak ölçü ve mısra sayısında herhangi bir kısıtlama mevcut değildir.
Kendi şiiriniz olabilir,alıntılar da olabilir önemli olan yarışmaya uygun şiirler olsun istiyorum..
Ve yine bana gönderilerinizi özel mesaj ile ulaştıracaksınız..
Oylamalarda yine isimler gizli tutulacak ve gönderi sırasına göre adlandırılacaktır..
Hadi bakalım yeni yarışmamız uğurlu hayırlı olsun diliyorum ve hemen konumuzu açıyorum..
Not:Resimli şiirler göndermeyiniz lütfen.-hmm
Gönderimde bulunan şiirler alıntı ise lütfen yazarlarını belirtin,eğer yazarı bilinmiyorsa Alıntı şiir olarak eklemelerini rica ediyorum.
Yarışmaya başvurmak için Şahmaran :sutarafa:
Tema:Serbest Şiir
Başvuru Başlangıcı:01.01.2010
Başvuru Bitiş:15.01.2010