Sephora'nın Renkli Folyo Manikürü

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Sephora'nın Renkli Folyo Manikürü

attachment.php


Sephora tüm dünyada büyük beğeni toplayan, sezonun en hot ürünlerini görücüye çıkarıyor.

Sephora yaz aylarında en çok satılan ürünlerini bizlerle buluşturuyor. Sephora'nın Hot Now konseptini oluşturan ürünler arasında, mükemmel tırnaklar yaratan Ciate Colorfoil renkli folyo görünümlü oje, sadece Sephora Mağazaları’ndan ulaşabileceğiniz Clinique CC Krem, üzerindeki ışık sayesinde en ince tüyleri dahi görmey sağlayan Sephora cımbız, yaz renklerini barındıran, 4 farklı efekte sahip Sephora Colorful Far koleksiyonu bulunuyor.

Sephora'nın renkli folyo manikürü

Ciaté – Çok Colorfoil (Renkli Folyo) Manikür

Tırnaklara renkli folyo görünümü kazandıran Ciate Colorfoil, yaz güneşi ile birleşerek parlak ve mükemmel görünümlü tırnaklar elde etmeyi sağlıyor. Oje,
renkli folyo kağıtları ve yapıştırıcıdan oluşan seti kullanması da çok kolay!

Nasıl uygulanır?

Tırnağa ilk olarak 2 kat oje uygulanarak ojenin kuruması bekleniyor. Ardından tırnakların istenen bölgesine yapışkan sürülerek, seçilen folyolar tırnağın üzerine yapıştırıyor. Fazlalıklar temizlendikten sonra tırnaklar gösterişli bir hal alıyor.

Clinique CC Krem

Clinique doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan; oldukça hafif formüllü yeni kremini satışa sunuyor. Türkiye’de sadece Sephora Mağazaları’nda satılan Clinique CC Cream SPF 30, cilde anında canlı bir ton verirken, nemlendirerek koruyor. Clinique’in yeni CC Krem formülü ciltte uzun süre kalıcı nem sağlıyor. Aynı zamanda cildin ışıltısını geri kazanmasına yardımcı oluyor. Güneş koruması ise ürünün sağladığı diğer önemli fayda. Fiyat: 99 TL.

Sephora Işıklı Cımbız

Sephora yeni sezonda piyasaya sunduğu ışıklı cımbız ile kusursuz kaş alımını garantiliyor. Normal cımbızlara göre daha rahat ve hassas olan cımbız, gömme ışığı sayesinde en kısa tüylerin bile alınmasını kolaylaşıyor. Bu paslanmaz çelik cımbız ile düzgün kaşlara sahip olmak ve başıboş tüylerle başa çıkmak artık çok kolay! Fiyat: 41,90 TL.

Sephora Colorful Far Koleksiyonu

Sephora ilkbahar yaz sezonunda, doğanın renklerinden esinlenerek hazırlandığı Colorful Far Koleksiyonu’nu satışa sunuyor. Işıltılı, sedefli, mat ve ayna efektli olmak üzere 4 farklı özellikte sunulan serinin birbirinden farklı 77 tonu bulunuyor. Sıradanlıktan sıkılan, farklılığını makyajına da yansıtmak isteyen trend avcıları, Colorful’un uzun süre kalıcı ve yoğun özellikli serisiyle aradığını buluyor. Fiyat: 34,90 TL.

Kaynak: womenist
 

Ekli dosyalar

  • cdsdcds_3.jpg
    cdsdcds_3.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 66

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst