Sephora Make-up Studio Palette.2012

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Yukarıdan bakıldığında bana kanatlarını açmış, rengarenk bir makyaj uçağını andıran bu obje, Sephora Make-up Studio Palette. Yakından bakıldığında daha da etkileyici olduğunu, kişide o minik yuvarlaklardaki her rengi aynı anda sürme isteği yarattığını söylemeliyim. 149,90 TL.'ye (yani 150 TL.'den 10 kuruş eksik) satın alabileceğiniz bu palette gözüm kaldı.bu fiyatada değer bence..
IMG_4123.JPG

alıntıdır.

H

Hera

Misafir
Bu gün pek bi alışveriş modundayım heleki makyaj alışverişi sephoraya uğrarım bu gün HovardaLık zamanım geLdi Okym emeğine sağLıkkk

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Kahve ve yeşil tonlarına bayılıyorum farda bu palet benim elimde olsa hiç başından ayrılmam sürekli makyaj yaparım herhalde:huhuu::huhuu:Paylaşım için teşekkürler canım:panter::sirin::sirin:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Bu gün pek bi alışveriş modundayım heleki makyaj alışverişi sephoraya uğrarım bu gün HovardaLık zamanım geLdi Okym emeğine sağLıkkk

valla tatlışım. ben taktım bu palete. rewnklere baksana parlatıcılar farlar. oyy süper. yılbaşı koleksiyonuymuş. valla kaçırılmaz bu palet:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Valla öyle Okycim sür babam sür elimde olsa kesin yapacağım buda işde:kahkaha:kendimi nehale sokarım bilmiyorum:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar