Senin Suçun Değil / Beyhan Budak

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
u5mmpuny.jpg


Senin Suçun Değil
Yazar:
Beyhan Budak

Hayatındaki sorunları düşün; değersizlik duygun, sana zarar veren ilişkilerinden vazgeçemeyişin, başarısızlıkların, aynı hataları tekrar tekrar yapışın, başkalarına şefkatle yaklaşırken kendine acımasız oluşun, içindeki kaybolmayan öfke ve hatta kıskançlıkların…

Bunları yaşamayı sen mi seçtin? Ya da belki de geçmişte yaşadıkların bugün böyle hissetmene neden oluyor. Kendini suçlamayı bırak, bu işleri daha kötü hale getirmekten başka bir işe yaramaz.

Bu kitapla birlikte geçmişinin karanlık dehlizlerine doğru bir yolculuğa çıkacağız; içine doğduğun aileden, yaşadığın travmalara kadar, bugün var olan problemlerinin geçmişteki izini süreceğiz. Çocukken alman gereken sevgi, saygı ve güveni alamadığın zaman neler olduğunu, zehirli anne baba davranışlarının nasıl yıkıma yol açtığını görecek; bazen önemsiz sanılan küçük bir travmanın uzun vadeli etkilerinin çok büyük olduğunu fark ettikçe hafifleyeceksin.

Bu kitap sana mucizeler vaat etmiyor, hiçbir şey mükemmel olmayacak, ancak şu anki halinden daha iyi hissetmen kesinlikle mümkün. Beraber yürüyeceğimiz yolun amacı bu.

Kendine bu şansı vermelisin…

(Tanıtım Bülteninden)​
 

Leeanna

Yeni Üye
Katılım
1 Ekim 2015
Mesajlar
27
Tepki
19
Puan
3
Konum
istanbul
ne yazıkki taklit içerikli gibi geldi bana, yanılıyor olabilirim, yabancı bir yazarın ''seninle başlamadı'' adlı eserine çok benziyor, özgün gelmedi bana, şahsi fikrim. Farklı değerlendirenlere de saygı duyarım ancak ben alıp okumam, teşekkürler
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst