Seni Seviyorum Diyorum Seni Sevmek

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul


Melekler gibi başımda ol, huzur ver her zaman ki gibi… Umudumsun, gel sonum ol. Yalnız koyma sensiz, bu yalan yerde beni…

Seni göremeden de yaşayabilir miyim diye düşünüyorum. Ama gözlerin aklıma geldikçe bu düşüncem kendiliğinden uzaklaşıp gidiyor. Yok yok olmaz, sensiz yaşanmaz.

"Bu güne kadar yaşadın mı" diye soracaksan; evet yaşadım. Hem de senin değerini anlayacak kadar, sevginin ne demek olduğunu bilecek kadar yaşadım… Şu var ki; geçmiş geçmişte kalmış derken, yarınımızın güzelliklerinden mahrum kalmayalım. Ben sensiz kalmak istemiyorum. Senin de kalmak istemeyeceğini biliyorum.

- İçinde büyür de büyür… Yıllar gibi mıhlanır kalbine yalnızlıklar…

Ben seni kaybetmek istemiyorum… Kaybetmekten de korkmuyorum. Çünkü korktuklarım hep başıma geldi. Sana artık bir şey sormayacağım. O soruların ardından suskun kalmanı istemiyorum, sessiz kalmanı istemiyorum.

“ hep düşünüyorum sevgilim. Gözlerinde ki o ışıltıyı gördükçe sana bağlılığım her daim artıyor. Ne olacağını ben de bilmiyorum... Ama sana her daim yakınlaşıyorken avuçlarımdan kayıp gitmenden endişe duyuyorum. Bazen söylediklerimin ardından durup düşünmen, beni de düşündürüyor.”

- Yarım bir haldeyim sevgili, ne ağlıyorum ne de gülüyorum. Aklım karışık mı onu da bilmiyorum.
Seninle her günüm dolu dolu geçiyorken, sensiz saniyeler geçmek bilmiyor.

Aslında şimdi anlıyorum mutlu olduğumu, gülümseyebiliyorum en azından… Böyle değildi gülümsemelerim. Hayatın anlamı sensin, Sonsuz olsun diyelim o zaman. Melekler gibi başımda ol, huzur ver her zaman ki gibi… Umudumsun, gel sonum ol. Sensiz koyma bu yalan yerde beni…


Hani yar gülen yüzün
titreyen sesin nerede
Hayallerin yok yüreğinde
Kimler çaldı haydi söyle

Umulmadık yalnızlıklar tam da ummadığın anda karşına ve gecelerine karışır. Ben senin yokluğunu düşünemiyorum bile. Sana ne desem de cevap veresin. Peki, seni seviyorum desem yine de susacak mısın? Kalbine kazı, gözlerinde büyüt hayallerini; Seni çok seviyorum... Susma ne olur.
 
OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
Yarım bir haldeyim sevgili, ne ağlıyorum ne de gülüyorum. Aklım karışık mı onu da bilmiyorum.
Seninle her günüm dolu dolu geçiyorken, sensiz saniyeler geçmek bilmiyor.

Artık çoook geç ben gidiyorummmm
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst