Sen de O Adamlardan Birisin!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
[FONT=verdana,geneva]
herkes.jpg

Sen de o adamlardan birisin aslında. Sen de yüreğindekileri alkolle ortaya koyanlardansın. [FONT=verdana,geneva]Biliyor musun hep merak ederim, hangisi doğrudur? Sarhoş olmadan önceki tavırlar mı, içtikten sonraki sözler mi?
[FONT=verdana,geneva]“Sarhoştum hatırlamıyorum” cümlesinin ardına sığınanlar; kendi gerçeklerinden mi kaçarlar, yoksa sahtelikten mi?
[FONT=verdana,geneva]Eros dediğin, rakı kadehini mi bekler vurmak için? Mezeli çilingir sofralarında yan sandalyede mi oturur aşk?
[FONT=verdana,geneva]İnsan ne zaman kendine uzaktır; sarhoşken mi, ayıkken mi? Bilinçaltı, üstünden bu kadar kolay saklanabilir mi?
[FONT=verdana,geneva]Ben ne adamlar gördüm o rakı sofralarında! İkinci dubleden sonra Boğaz Köprüsü’nü de sattılar, evlenme de teklif ettiler, terk etme diye gözyaşı da döktüler, üstüne ev de yaptılar, sonunda sızıp bir yatakta uyuyakaldılar.
[FONT=verdana,geneva]Sen de o adamlardan birisin aslında. Aşktan korkanlardan! Bir kere yıkıldığı için, bir daha ayağa kalkamayanlardan.
[FONT=verdana,geneva]Oysa acıyla büyür yürek dediğin. Acıyla yoğrulur adam, acı çekmeyen kadın kadınlığını bilmez. İki kurşun yememişse tam yüreğinin ortasına insan, düşkünü de, mutsuzu da anlayamaz.
[FONT=verdana,geneva]Delik deşik olmuş yediği darbelerden yüreğim, ruhum, bedenim. Ona rağmen, korkup kaçmak niyetinde değilim. Her acıda biraz daha büyür, daha fazla güçlenirim.
[FONT=verdana,geneva]Ben de bu hayatın acemisiyim. Kaç kere kıyıya vurdum, saymadım ama bir gayret yine suya dönerim. Belki örnek teşkil etmemek lazım, ne de olsa ben biraz deliyim.
[FONT=verdana,geneva]Şimdi durduğum yere bakarsan, ben de beni yıkanların eseriyim. Senden tek farkım var; yürekliyim! Bin defa daha düşeceğim belki, bin defa daha heba olacağım aşk için ama yine sevmeyi deneyeceğim. Korkarım, sen de o adamlardan birisin. Şimdi bütün sorun şu: Beni öldürmeyi becerebilecek misin?
[FONT=verdana,geneva]Candan Ünal
[FONT=verdana,geneva]Yüksek Topuklar Aşk & İlişkiler Editörü

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
nefret ediyorum alkolden insana ayıkken yapamıyacağı şeyleri yaptırdığı için:icelim::icelim::icelim::icelim::icelim::icelim:

Tepki
20
Şimdi durduğum yere bakarsan, ben de beni yıkanların eseriyim. Senden tek farkım var; yürekliyim! Bin defa daha düşeceğim belki, bin defa daha heba olacağım aşk için ama yine sevmeyi deneyeceğim. Korkarım, sen de o adamlardan birisin.

Burası çok güzeldi. :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar