Sen büyüksün ağlama Nihat

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
13148341.jpg

Sen büyüksün ağlama Nihat

Gözyaşlarına boğulan Nihat Doğan’ı Pascal Nouma teselli etti.

“Survivor”daki ikinci haftasını geride bırakan Nihat Doğan, ülkesini özledi. Ünlü türkücü “Ülkemi, ülkemin ezanını özledim. Bu hasrete nasıl dayanırım bilmiyorum. Buradan kaçarsam, ülke hasretim yüzünden kaçarım” diyerek gözyaşı döktü. Onu teselli etmek ise Pascal Nouma’ya düştü. Nouma, arkadaşının gözyaşlarını “Nihat Doğan, sen büyüksün, ağlama!” sözleriyle dindirmeye çalıştı.

İLK KEZ YENİLDİLER

Survivor yarışmasının dün akşam yayınlanan yeni bölümünde "Gönüllüler" ilk kez bir yarışma kazandı. Pizza ve cola ödüllü yarışmayı her iki takım da kazanmak isterken "Ünlüler" ilk yenilgilerini yaşamış oldu.

"YENİLGİYE ÜZÜLMEYEN ZAFER KAZANAMAZ"

Survivor yarışmanın en başından itibaren her yarışmayı kazanmak istediğini söyleyen Nihat Doğan, dün akşam yayınlanan bölümde grup olarak aldıkları yenilgi sonrası sinirlerine hakim olamadı.
Yenilgiye tahammül edemeyen Doğan; "Bu zihniyetteki kişilerle yarışma falan kazanılmaz. Baksanıza ya, kaybettiklerine üzülmüyorlar bile. Yenilgiye üzülmeyen zafer kazanamaz." sözleriyle yarışma sonucunu diğer yarışmacıların performansına bağladı.

Nihat Doğan'ın tepkisi karşısında moralleri oldukça bozulan diğer yarışmacılar ise; "Her yarışmayı bizim kazanmamız beklenemez. Biz elimizden geleni yaptık." sözleriyle birbirlerini teselli ettiler.

13137143.jpg

Beyaz'dan Nihat Doğan'a mektup

Survivor yarışmacısı Nihat Doğan Beyazıt'ın da diline düştü
spacer.gif

Survivor'un popüler yarışmacısı Nihat Doğan Beyazıt'ın da diline düştü. Beyaz'dan Nihat'a yürek parçalayan mektup var.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Survivor'ın popüler yarışmacısı Nihat Doğan'a hitaben bir mektup yazdı.

Yarışmanın yapıldığı adaya gitmeden önce 'ülkemi size emanet ediyorum, ona iyi bakın, incitmeyin...' diyen Doğan'a layık olmaya çalıştıklarını ve ünlü türkücünün vasiyeti gereği elinden geleni yapacaklarını söyleyen Beyaz, mektubu yazarken göz yaşlarını tutamadı.

Mektubunda Nihat Doğan'a 'ülkesinde' olan bitenleri anlatan Beyaz, her hafta bir mektup yazarak bunu gelenekselleştireceklerini de duyurdu.
İşte Beyaz'ın ilk mektubu:

"Kıymetli kardeşim Nihat

Sen yokken ülkenin bir yanı eksik bir yanı güdük kaldı ne sabahlarımız sabah ne akşamların keyfi vardı.

Öğlenden ikindiye kadar oralar aynı. koşturmayla geçiyor ya sonrası. Bizi merak etme bir şekilde idare ediyoruz. Ama özlüyoruz be Nihat.
Sen söyledikçe sen lafı gediğine koyunca lafı memleketim memleketim diyen kafanı özlüyoruz....

Hürriyet

G

guzelcem

Misafir
Sen söyledikçe sen lafı gediğine koyunca lafı memleketim memleketim diyen kafanı özlüyoruz....
bu beyaz varya tam deluuuu:kayris:-kop:kayris:-kop:kayris:-kop:kayris:-kopemeğine sağlık canısı sayende koptum -kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar