Sementha'dan Fıkralar

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Bir berber, bir kel, bir de aptal birlikte yolculuk yapıyorlardı. Yollarını kaybettikleri için açık havada gecelemek zorunda kaldılar. Herhangi bir tehlikeye karşı da sırayla nöbet tutmaya karar verdiler.İlk nöbeti berber tuttu. Nöbet sırasında vakit geçirmek için, deliksiz uyuyan aptalın saçlarını traş etti.İkinci nöbetçi aptaldı. Vakit gelince berber onu uyandırdı. Aptal uyandı ve başını kaşımak için elini attığında, sevinçle bir çığlık attı.- Yaşasın! Berber benim yerime keli uyandırmış. Nöbeti kel tutacak...
alıntı..

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Bir Çinli bir bara girer ve orada Steven Spielberg'i görür onun birhayranı olduğu için yanına koşar ve imzalı bir fotograf ister Spielbergbeklenmedik bir sekilde Çinli'yi tokatlar şaşkın Çin'li sorar: -'Neden böyle yaptınız?'
- Spielberg 'Siz II. Dünya Savaşındabizim Pearl Harbour limanını bombaladınız'
Çin'li daha da şaşkın: - 'Ama onlar Japonlardı, ben iseÇin'liyim.!..'
Spielberg: ' Çin'li, Japon, Koreli,Vietnamlı, hepsi aynı b.k'
Bunun üzerine Çin'li de Spielberg'ebir tokat atar.
Bu defa şaşkın -Spielberg sorar: 'Peki sen beni niyetokatladın?'
- Çin'li: 'Siz de Titanic'i batırdınız,Titanik'deki yolcular arasında benim atalarım vardı' -Spielberg:'Manyak mısın, Titanik'i batıran bir 'Aysberg'di'
-Çin'li: 'Aysberg, Spielberg, Carlsberg, hepsi aynı b.k'alıntı...

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Köyde adetmiş, gerdek gecesinde kız bakire ise damat pencereden bir el ateş edermiş. Temel de bir gün evlenmiş ve geceleyin gerdeğe girmiş. Tüm köy halkı gece silah sesini beklemiş ve silah sesini duyduktan sonra rahatlamış.Ertesi gün erkekler Temeli tebrik etmişler ve gece olunca Temel tekrar göğsü kabarık şekilde karısıyla yatağa girmiş.Bir süre sonra Temelin evinden birkaç silah sesi gelmiş.Köy halkı hemen Temelin evine girmiş ve gelini kanlar içerisinde yatakta ölü bulmuşlar. Temeli yakalayıp karısını niye vurduğunu sormuşlar. Temel yanıtlamış:
- Bakire değildi'.
Ahali sormuş:
- Oğlum daha dün bakire diye gerdek gecesinde silah sıkmadın mı?
Temel yanıtlamış:
- Dün gece bakireydi, bu gece değil....
alıntı

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
40 yıl sürecek bir araştırma için 3 astronot uzaya gönderilecekmiş.Bunlardan biriside Temel'miş.Gitmeden önce bunlaraistedikleri bir şeyi yanlarında götürebilecekleri söylenmiş.Birisi:
-Ben 40 yıllık çikolata istiyorum'' demiş.
Diğeri;
-Bende 40 yıllık süt istiyorum'' demiş.
Sıra Temel'e geldiğinde ''Bende 40 yıllık sigara istiyorum'' demiş.
Neyse bunlara istedikleri verildikten sonra uzaya gönderilmişler.Aradan 40 yıl geçmiş.Bunlar dünyaya dönmüş.Uzay mekiinden sırayla inmeye başlamışlar.Çikolata isteyen sapasağlam bir vaziyette inmiş.Ardından süt isteyende aynı şekilde inmiş.Temel inmiş,yüzü gözü şişmişbitkin bir vaziyette,bekleyenlere dönerek:

-Allah aşkınıza biriniz bir kibrit versin!!!!!!
alıntı

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Birgün padişahın huzuruna bir adam getirmişler..
Adamın bir hüneri varmış.. 100 adım öteden fırlattığı ipliği,100 adim ötedeki iğnenin deliğine geçiriyormuş..
Bunu başarmak tam 40 yılını almış..
Padişah 'göster bakalim hünerini' demis..
adam iğneyi bir sehpaya saplamış, sonra 100 adım geri gitmiş ve ipliği fırlatmış.. iplik iğnenin deliğinden geçmiş..
Padişah 'tekrarla, tesadüf olmasın yoksa' demiş..
Adam tekrarlamış, gene isabet..
Padişah tam 10 kere tekrarlatmış, 10'unda da iplik hedefi bulmuş..
Padisah veziri çağırmış, 'şu adamı ödüllendirin.. 100 altın verin, 100 de sopa vurun'
Adam 'aman padişahım bu nasıl ödül' demiş..
Padişah da ' 100 altın hünerin için, 100 sopa da böyle lüzumsuz bir işe yıllarını harcadığın için' demiş.

Zamanımızı iyi kullanalım
alıntı

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.Rus : Evi terk ederim.Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.Italyan : Kadini vururum.Ispanyol: Kocami vururum.Yunanli : Her ikisini de vururum.Türk : Benim kocam yapmaz!
alıntı

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış.

Önce İngiliz’in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
“Niye 7 tane?” diye İngiliz’e sormuşlar.
O da “Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba…” demiş.
“Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki.”
“Sıra Fransız’ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
“7′yi anladık da niye 8?” diye sormuşlar. Fransız “Pazartesi, Salı, Çarşamba… Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım” demiş.
“Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!” demiş görevliler.
Sıra Temel’e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don.
“Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!” Sormuşlar “Neden 12 adet?”
Bizimki cevap vermiş “Ocak, Şubat, Mart,……”
alıntı

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Birgün Temel’in abisi ölür.. Cenaze namazı kılınırken Temel namazı kılmaz bir köşede oturur.
Bunu gören Dursun Temele:
-Ula Temel sen niye cenaze namazı kılmaysun.der
Temel ise:
-Ben çenaze namazı kılmayi bilmeyrum der.Aradan 2 hafta gerçer ..Temelin kaynanası ölür..Cenaze namazında cemaat Temeli en ön safda görür namaz sonunda Dursun Temel’e:
-Ula Temel sen hani cenaze namazı kılmayı bilmeydun?
Temel ise şöyle der:
-Haçan habu cenaze namazı değuldur ki, bayram namazıdur da
alıntı

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.
Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:
- “Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!”
Kısa bir ara ve Sürücü:
- “Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım
alıntı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar