Selülitli Olmanın En Güzel Tarafı

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Selülit tüm kadınların canını sıkan ve korkulu bir rüya haline gelen, sık rastlanan bir cilt sorunudur. Ancak selülitli olmanın en güzel tarafını biliyor musunuz?


fft16_mf1482262.Jpeg


Vücudunuzda ve özellikle bacaklarınızdaki portakal görünümlü bölgelerden çekinebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında kendinize küsüp sahile gitmekten utanabilirsiniz. Ancak önce haberimize kulak verin. Çünkü selülitle ilgili hayatınızda duyduğunuz en güzel bilgileri okumak üzeresiniz.

Science araştırma dergisinde yayınlanan bir habere göre Amerikalı araştırmacılar selülitli kadınların daha zeki olduğunu savunuyor.

Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.

Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. Çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
Ayy benden selülit fışkırıyor benim bu durumda mücit olmam lazım:dance:
Ama değilim:dance:
 

-Gizem-

Daimi Üye
Katılım
3 Mayıs 2012
Mesajlar
995
Tepki
561
Puan
93
Konum
Ankara
İlginç :) Çocuk sağlığı açısından iyi bir haber ama. Ben de diyorum selülitli olmanın güzel tarafı mı olurmuş canım diye :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst