Selülit artık kadınların korkulu rüyası olmaktan çıkıyor

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
415683516771.jpg


Selülit artık kadınların korkulu rüyası olmaktan çıkıyor

Yaz ayları gelince diyet listeleri kış uykusundan uyandı… Selülit ise yaz tatillerinden önce artık kadınların korkulu rüyası olmaktan çıkıyor… Nasıl mı? M.asam cellu slım selülit setiyle… Ve sadece eczanelerde…
M. Asam® CELLU SLIM Cellulite Concentrate (Selülit konsantresi)
Phytosonic™ içeren aktif kompleks…Selülite karşı yoğun uygulama için özel olarak geliştirilmiş bir kür serumu. Yeni biçimli rotalgenhydrolysat ve üzüm çekirdeği polyphenoleni (OPC) de içeren en yeni 3-kat-aktif
415747735110.jpg
kompleksten oluşan etken madde kombinasyonudur. Niacin, kafein ve hoş bir ısıtma etkisi konsantrenin etkisini en iyi hale getirir. Düzenli kullanım sonrasında daha düzgün ve gergin bir cilt görülür. Kullanımı: Her gün akşamları Enzyme Micro Peeling ile yapılan temizlik sonrasında problemli cilt bölgelerine (Kalça, baldır, göbek, bel ve/veya üst kollar) bir kaç damla damlatarak masaj yapınız ve iyice yediriniz. Bir paket ortalama 4 hafta için yeterlidir.

M. Asam® CELLU SLIM ULTIMATE Cellulite Cream (Selülit Kremi)
Retinol - Phytotal™ SL…Bu krem retinol içeren özel bir formül sayesinde yoğun cilt bakımı sağlar. Bitki kompleksi Phytotal™ SL ilave olarak zararlı maddelerin atılımını sağlar. Saf üzüm çekirdeği yağı ve değerli Shea yağı doğal cilt esnekliğini korur. Üzüm çekirdeği polyphenolleri (OPC) serbest radikallere ve erken cilt yaşlanmasına karşı etki eder. Kullanımı: İlk önce M. Asam CELLU SLIM Cellulite Concentrate uygulayınız. İyice emilmesini bekleyiniz. Arkasından kremi problemli bölgelere masaj yaparak uygulayınız.

M. Asam® CELLU SLIM ENZYME MICRO Peeling
Yoğun temizleyici Enzym-Kompleksi… Cilt mikro dolaşımının hedefsel uyarılmasını sağlayan enzim ve kafein içeren peeling'tir. Ultra minik peeling partikülleri gözenekleri temizler ve cildi, CELLU SLIM Cellulite Concentrate ve Ultimate Cellulite Cream ile yapılacak sonraki bakımına hazırlar. Özellikle üzüm çekirdeği polyphenolen açısından zengin bir özel ekstredir ve antioksidan etkisi vardır. Kullanım: Her gün duş öncesi veya duş anında ıslak cilde uygulanır, 1-2 dakika nazik dairesel hareketler ile dağıtılır, kısa bir süre etki etmesi beklenir ve sonra su ile yıkanır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst