Sedef Avcı'nın güzellik sırları

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
607763448510.jpg

Onun işi harika görünmek. Peki, kullandığı ürünleri ve vazgeçemedikleri alışkanlıklarını biliyor musunuz?
594243847536.jpg
Güzellik sırları: Uzman tavsiyesi "Son zamanlardaki en büyük yardımcım Bobbi Brown'ın Creamy Concealer kapatıcısı. Uykusuz kaldımda göz altlarım çok doğal bir şekilde canlı gösteren bir ürün. Bu ürünü, Bobbi Brow
598538820048.jpg
n satış ve pazarlama yöneticisi arkadaşım Pınar Danacı önermişti. Kullandığımdan beri vazgeçemiyorum." Botoks "Hiç yaptırmadım.

Vazgeçilmezleri: Murad Energizing Pomegranate Cleanser ve nemlendiricisi, cildi ferahlatan ve canl› tutan hoş kokulu ürünler. Ayrıca, Bobbi Brown Soothing Face Tonic ve Hydrating Eye Cream kullanıyorum. Özellikle tonik çok başarılı; lavanta kokusu sevenler denemeli. The Body Shop Spa Wisdom Monoi Body Balm da bugüne kadar kullandığım en güzel vücut kremi. " Bakım "Onbeş günde bir cilt doktorum Erçin Özüntürk'ün uyguladığı bakım cildimi sağlıklı tutmama yardımcı oluyor.

Sağlıklı alışlanlıkları: Egzersiz "Haftada 3-4 gün spor salonuna gidiyorum.Benim için artık bir hayat biçimi oldu. Spor yapmadığımda kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum. Diyet "
593840881365.jpg
Yaptığım belirli bir diyet yok. Zaten en sevdiğim şeyler sebze ve meyve dolayısıyla dikkat etmem gereken birşey olmuyor.

Makyaj Vazgeçilmezleri: Bobby Brown Anti-Cernes Creme kapatıcı ,Bright pink lip gloss ve
594123379557.jpg
hot stone 56 rengi far ,Nectar 11 rengi allık ve siyah long wear eye liner.Bir de Lancıome Hypnose maskara.Makyajda çok fazla renk sevmiyorum.Tercihim genelde sağlıklı ve taze bir görüntü.

Saç sırrı: Uzman tavsiyesi: İşim gereği saçıma sürekli işlem uygulanıyor, dolayısıyla çok kuruyor ve yıpranıyor. Son keşfim daha doğrusu kuaförüm Uğur Alevyılmaz'ın önerisi Davine Alchemic şampuan ve bakım kremi. İkisindende çok memnunum. Asla vazgeçemedikleri: Cildim gittikçe hassaslaştığı için onu çok iyi korumam gerekiyor. Blue Lizard Australian Suncream SPF 30 güneşten koruyucu sürmeden dışarı çıkmıyorum.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst