Seda Sayan'ın evi

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
%c4%9f%c5%9f%c5%9f%c5%9f%c5%9f.jpg

REZİDANS HAYATI BANA GÖRE

Seda Sayan, Gayrettepe Astoria’da, modacı Nur Yerlitaş tarafından dekore edilen rezidans dairesinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

Seda Sayan’ın o gün Beyaz TV’de “Beyaz’ın Sultanı” adlı canlı yayın programı olduğu için, ilk kez basına açtığını söylediği evinde bizi yakın arkadaşı Nur Yerlitaş karşılıyor. Bu ikilinin 27 yıllık sıkı bir dostlukları var. “Geçen yıl Seda ile şu gördüğünüz kanepelere yayılmış, kabak çekirdeklerimizi çitleyerek heyecanla ‘Muhteşem Yüzyıl’ı izliyorduk. Reklam arasında ona ‘Bu salonun bembeyaz hastane görüntüsü hoşuma gitmiyor, gel değiştireyim’ dedim” diye anlatmaya başlıyor Yerlitaş, Sayan’ın salonunda Türk kahvesini keyifle yudumlarken...

seda%20(2).jpg


TÜRKİYE'NİN ÜNLÜ KADINLARI BU EVLERDE YAŞIYOR 2011
spacer.gif

Ev sahibesi hemen, “Nasıl biliyorsan öyle yap” diyerek kabul etmiş arkadaşından gelen bu ani teklifi. “Kendimce buraya bir makyaj yaptım. Salondaki gri duvarlar, dış cephe boyamasında kullanılan özel bir malzemeden. Kırmızı kadife kanepe, çita desenli kumaş seçimleri, eskitilmiş aynalar ve renkli cam kristal kadehlerle salonda Seda’nın ışıltılı yaşamına uygun bir atmosfer yaratmaya çalıştım. Sadece evdeyken devamlı açık olan televizyonun karşısındaki kanepeleri için, “Çok rahat olsun bana yeter” demiş Sayan. Ortaya çıkan sonuçtan çok memnun. 270 m2’lik daire bir salon, mutfak, iki oda, iki banyo ve bir misafir tuvaletinden oluşuyor. Astoria’nın en üst katlarından birinde konumlanmış evin Marmara Denizi ve Boğaz’ı kuşbakışı gören bir manzarası var.

w%c5%9f.jpg

BURASI TAM BİR ARTİST EVİ OLDU

Salon, oturma bölümü ve yemek odası olarak iki kısma ayrılmış. Yerlitaş, burayı dekore ederken, mevcut bazı mobilyaları da doğru renkler kullanarak mekanda tekrar değerlendirmiş. “Burası renkleri ile aslında tam bir artist evi oldu. Gece ambiyansı inanılmaz güzeldir” diye belirtiyor. Fatih Kıral’dan alınan gri keten şantuk kanepeye özel yapım kadifeşönil kanepe eşlik etmiş. Ortada ise Mis En Demeure’un ahşap bir sehpası var. Antre ve salon duvarlarında kullanılan eskitilmiş aynalar, salona güzel bir derinlik katıyor. Yerlitaş’ın hediyesi olan üzeri renklendirilmiş ahşap yemek masasının etrafında fıstık yeşili kadife kumaştan sandalyeler dikkat çekiyor.

Sabah

Devam edecek
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Neden acaba eklenti yaparım birazdan bakalım öyle gözükecekmi...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst