Seda Sayan sevgilisi Erkan Çelik'in eski eşine ev almış

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.294
Tepki
83.531
Puan
113
Konum
İstanbul
1420631051285.jpg


Seda Sayan sevgilisi Erkan Çelik'in eski eşine ev almış

Seda Sayan hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Sayan'ın, imam nikahıyla evlendiği söylenen Gaziantepli sevgilisi Erkan Çelik'in eski eşi Emine Çelik'e ev aldığı konuşuluyor.

Seda Sayan, 2011'de Twitter'da tanışıp İstanbul'a gelmesini sağladığı Erkan Çelik ile uzun süredir birlikte. Hatta ikilinin imam nikahıyla evlendiği konuşuluyor.

Çelik, Sayan ile tanıştığı dönemde evliydi. Sayan'ın, Çelik'in o dönem evli olduğu Emine Çelik'e boşanmaya ikna olması ve hakkında basına olumsuz demeç vermemesi karşılığında Gaziantep'in çok iyi bir yerinde 450 bin TL'lik ev aldığı iddia ediliyor.

2012'nin ocak ayında 7 aylık hamileyken eşinin kendisini Seda Sayan için terk ettiğini basına açıklayan Emine Çelik, evi aldıktan sonra ise tek celsede boşandı ve sessizliğe büründü.

Uzun süredir kulaktan kulağa yayılan bu iddia, dün sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Sacit Aslan tarafından da dillendirildi. Aslan, "Bu iddianın doğru olduğunu Gaziantepli hatırı sayılır insanlardan da duydum" dedi.


"KOCAMI GÖNDER SEDA ABLA" DİYE YALVARMIŞTI

Seda Sayan ve Erkan Çelik'in ilişkileri gündeme ilk olarak bu haberle düşmüş; Erkan Çelik'in o tarihteki eşi Emine Çelik, "Kocamı gönder, Seda Abla" diyerek yalvarmıştı.

Kaynak: Milliyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst