Sebastian'dan Yeni Seri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sebastian Volupt Serisi ile hacim ve yumuşaklık ilk kez bir araya geliyor.

volupt_orig_large.jpg


Sebastian’dan büyüleyici, cesur, gösterişli, kadınsı ve gizemli bir seri piyasaya çıktı.Bu seri Sebastian Volupt Hacimlendirici Şampuan, Saç Kremi ve Hacim Oluşturan Sprey-Jel’den oluşuyor. Harikulade hacim verici ürünlerin yeni jenerasyonunu temsil eden Sebastian Volupt Serisi, şehvetli bir şekilde hacimli ve yumuşacık saçlar sunuyor.

Dünyanın en cesur düşlerinden ilham alan ve yine bu düşlere ilham kaynağı olan Sebastian, korkusuz saç modasını temsil etmeyi sürdürüyor. Her zaman cüretkar fikirleri hayata geçiren Sebastian, saçlarda gösterişli bir hacim elde etmek için, üstün teknolojiyle Volupt Serisi’ni geliştirmiş ve saçın hacmini zirveye çıkarmış.

Sebastian Volupt Hacimlendirici Şampuan, Saç Kremi ve Hacim Oluşturan Sprey-Jel, cüretkar modeller ve inanılmaz yumuşaklığı bir arada sunarak yine bir ilke imza atıyor. Sebastian Volupt Serisi ile hareketsiz duran kaskatı saçların yerini, hacimli ve yumuşacık saçlar alıyor. Volupt ürünleriyle saçlar; dokunulduğunda saten gibi kayan ipeksi bir doku hissi uyandırıyor.

Volupt Şampuan ve Saç Kremi, saça mükemmel hacim kazandırıyor. Ürünün formülünde bulunan devrim niteliğindeki mikro partiküller, saçın ışıltısını koruyarak yumuşak hacmi inşa ediyor. Saça ekstra ağırlık vermeyen micro-lite teknolojisi, saçın modeline zenginlik katıyor.

Hacim oluşturan Volupt Sprey-Jel de saçın görünümünü spekülatif bir hale getiriyor. Tam bir hacim ve tatlı bir yumuşaklığı kusursuzca bir araya getiren saç kökü kaldırma teknolojisi sayesinde, saça dolgu kazandıran stiller yaratıyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst