Saving Hope

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
1954804.jpg
saving-hope.jpg

Saving Hope

Yönetmen
David Wellington,Peter Wellington
Senaryo
Morwyn Brebner,Malcolm MacRury

Görüntü Yönetmeni
Steve Danyluk

Müzik
Gary Koftinoff

Oyuncu Rol
Erica Durance Dr. Alex Reid
Daniel Gillies Dr. Joel Goran
Julia Taylor Ross Dr. Maggie Lin
Kristopher Turner Dr. Gavin Murphy
Michael Shanks Dr. Charlie Harris
Benjamin Ayres Dr. Zachary Miller
Husein Madhavji Dr. Shahir Hamza
Glenda Braganza Dr. Melanda Tolliver
K.C. Collins Dr. Tom Reycraft
Salvatore Antonio Nurse Victor Reis

Torontos Hope-Zion Hastanesi’nin karizmatik Baş Cerrahı Charlie Harris (Michael Shanks, STARGATE SG-1) komaya girince, hastaneye kaos hakim olur. Nişanlısı ve iş arkadaşı Alex Reid (Erica Durance, SMALLVILLE) şoka girer. Alex hastaneye yeni gelmiş bir cerrah olan Joel Goran (Daniel Gillies, THE VAMPIRE DIARIES) ile birlikte Harris’in hayatını kurtarmaya çalışır. Komadaki Dr. Harris ise bu sırada ruh olarak Hope-Zee koridorlarında dolaşmaktadır. Harris artık bir hayalet mi yoksa tüm bunların kendi hayal gücünün bir ürünü mü olduğunu bilmemektedir. Reid ve diğer doktorlar bir yandan umudu canlı tutmak için verdikleri günlük mücadele içinde cesaret gerektiren kararlar alırken, bir yandan da hem Harris’in hem de diğer hastaların hayatlarını kurtarmaya çalışmaktadır.
Alıntıdır


NBC, Kanada televizyonu CTV‘de ekranlara gelmeye başlayacak medikal drama Saving Hope‘un Amerika yayın haklarını satın almak için bu yılın başlarında görüşmelere başlamıştı. Ve dizi pilot bölümü de içeren 13 bölümlük ilk sezonuyla NBC’nin yaz dönemi yayın akışına resmen girdi.
Saving Hope, Toronto’da bir hastanede geçecek olan hızlı tempolu bir drama olarak tanımlanıyor. Erica Durance’ın canlandıracağı bir yenidoğan yoğun bakım uzmanı Alex Reid‘in, nişanlısı olan cerrahi bölüm şefi Charlie Harris‘in (Michael Shanks) bir araba kazasının ardından komaya girmesi sonucu çiftin hayatı alt üst olur. Yeni gelen cerrah Dr.Joel Goran (Daniel Gillies) ile beraber Alex ve diğer ekip bir yandan komadaki Dr. Harris için umudu diri tutmaya çalışmakta diğer yandan ise hastalarla günlük mücadelelerine devam etmek zorundadır. Charlie Harris’in ölüm ile yaşam arasındaki durumunu ve ruh haliyle hastane koridorlarında gezinmesini izlerken diğer yandan hastanedeki günlük koşuşturmaca bizlere sunulacak.
Kaynak : dizifilmhaber


Saving-Hope_240.jpg

saving-hope-erica-durance.jpg




 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst