Sarışınlığın sınırlarını Koleston Perfect ile aşın!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Wella Professionals, sarışınlığın bir saç rengi değil, bir yaşam biçimi olduğunu bilen kadınlara, üç yeni nüans sunuyor. Yeni Koleston Perfect Special Blonde Serisi; Altın, Doğal Kahve ve Sandre Viyole nüansları ile kadınların içlerindeki sarışını keşfetmelerini sağlıyor.

sarisinligin-sinirlarini-koleston-perfect-ile-asin_10062010144100.jpg


Saç renklendirmede dünya trendlerini kadınlara sunan Wella Professionals’ın benzersiz saç boyası Koleston Perfect’e yeni nüanslar eklendi. Yeni Koleston Perfect Special Blonde Serisi, yeni nüanslarıyla sarışınlığın sınırlarını zorluyor. Altın, Doğal Kahve ve Sandre Viyole nüansları, bu yaz dünyayı sarışın yapıyor!

Triluxiv Plus Teknolojisi kullanılan Koleston Perfect Special Blonde Serisi, net ve berrak tonlar için eşsiz renk açma özelliğine sahip. Diğer kalıcı boyalara oranla saça çok daha nazik davranan Koleston Perfect Special Blonde, sarı renk spektrumundaki açık renk tonlarının elde edilmesini sağlıyor. Boya, uygulandıktan sonra durulama sırasında saça eşsiz yumuşaklık da veriyor. Koleston Perfect Special Blonde, kadınlar için parlak ve narin bir sarışınlık servisi haline geliyor.

Koleston Perfect Special Blonde nüansları ile saçlarını boyatan kadınlar, Wella Professionals’ın uzmanlık alanı olan kişiselleştirilmiş trend uygulamaları ile mükemmel sarışınlığa kavuşuyor.

2010 yazının Wella trendleri: Techno Poetry

Bu yaz sarışınlığı yaşamak isteyenler, Wella’nın 2010 başında açıkladığı Trend Vision trendlerinden Techno Poetry’yi tercih ediyor.

Sezonun şiirsel trendi Techno Poetry, kent yaşamının teknolojik yeniliklerle daha yumuşak, zarif ve şiirsel bir hale bürünmesinden ilham alan çağdaş bir masal. Modellerde estetik, şeffaflık ve hafiflik; farklı hacim ve hareketlerle birleşiyor. Yumuşak ve kadınsı saç modelleri kendini gösteriyor. Trendde saçların rengi sarı. Yumuşacık sarı tonları, hafif ve pırıltılı pastel renklerle kullanılıyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst