Sarimsakli Ekmek Kizartmalari-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
Malzemeler:
Bayat Ekmek
3 Yumurta
Yarımçay Bardağı su
2 Diş Sarımsak
1 Çay kaşığı kabatma tozu
Tuz, Kekik, Karabiber, Pulbiber
Kızartmak için: Yağ

Yapılışı:Yumurtaları kırıp içine tuz, karabiber, kekik, pulbiber,kabatma tozu, dövülmüş sarımsak ve suyu ekleyip çırpın. Daha sonra dilimlenmiş bayat ekmekleri yumurtaya batırıp kızgın yağda her iki tarafını kızartın. Pazar kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak bir tat.

ALINTI
DSC01570.JPG
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst