Sarı Mutfak Dekorasyonu

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Mutfak dekorasyonu zahmetli bir projedir ancak evin en çok kullanılan bölümlerinden biri için zahmete girmeye değer. Mutfağınızı sarı renkte düzenlemek istiyorsanız güzel ama riskli bir seçim yaptığınızı söylemeliyiz. Doğru tonları, doğru dokunuşları ve doğru malzemeyi seçmezseniz içinizi bayacak bir sonuç ortaya çıkabilir. Oysa her şey olması gerektiği gibi yapıldığında sıcacık ve kendinizi iyi hissettirecek bir mutfağınız olabilir.

kagozi-com.jpg


Mutfağınızın dekorasyonunu sevmeniz burada geçirdiğiniz vakitten de zevk almanızı sağlayacaktır. Kendinizi profesyonel bir aşçı gibi hissetmeniz yemek hazırlamak konusunda daha hevesli olmanıza yardımcı olabilir. Sarı mutfak dekorasyonunu kolaylaştıran bazı ipuçları vardır ve şimdi gelin biraz bu önerilerden bahsedelim.
Sarı mutfak denildiğine ne anlıyoruz? Mutfağımız duvardan dolaplarına kadar sarı mı olacak? Elbette ki böyle değil. İlk önce sarıyı nerelerde vurgulayacağınıza karar vermeli ve dekorasyona başlarken bu kararınız doğrultusunda hareket etmelisiniz.
goodtkitchen-com.jpg



Profesyonel mutfak dekorasyonlarına baktığımızda, bu konudaki en yaygın tercihin mutfak dolap kapaklarının sarı seçilip, duvar, zemin, tezgah üstü gibi geniş alanların ise beyaz ya da ekru gibi açık bir tonda düzenlenmesi olduğunu görürüz. Mutfağınızı daha da modern bir görünüme büründürmek isterseniz, paslanmaz çelik tezgah ve krom eşyaları da dekorasyona katabilirsiniz.
Duvarlarınızı sarı istiyorsanız bu kez de mutfak dolaplarınızın tümüyle beyaz ya da çok açık renkte olması tavsiye edilir. Sonrasında mutfak masanız ve sandalye minderleriniz için sarı damalı bir kumaş seçebilir ve sarıyı vurgulayabilirsiniz.
Sarı renkle birlikte siyah renkte aksesuarlar kullanabilirsiniz. Siyah çerçeveli bir duvar saati ya da duvara asacağınız kara tahta mutfağa hoş bir hava katabilir. Yine siyah ya da krom mutfak aletleri ile renkleri birbirine bağlayabilirsiniz. Mutfak perdeniz de sarıyı vurgulamak için iyi bir noktadır.
 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Sahim resimler güccük kalmis ondan sönük gelmistir :huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst