Sarı Kaş Trendi

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Sarı Kaş Trendi






13406546601b_kas-modelleri.jpg



Paylaş : Söz konusu makyaj olduğunda sarı kaşlar gittikçe daha popüler bir hale geliyor ve bu güçlü, kalın koyu renkli kaşlar daha çok kısa bir süre önce tercih edildiği için bir sürpriz!

2010 ilkbahar sarı kaş trendi farklı görünümü ile akılları karıştırmaya devam ediyor. Aslında 2009 sonbaharında makyaj sanatçısı Pat McGrath sayesinde gündeme gelen bu yorum, bugün pek çok defilede yer buluyor.

Yoğun göz makyajı genellikle belirgin kaşlarla dengelenir ama bu sene moda tasarımcıları ve makyaj sanatçıları bunun tam tersini uygulamayı tercih ediyor. Sarı kaşlar incelikli bir görünüme ve iyice belirgin hale getirilmiş gözlerle birlikte hayret verici çekicilikte…

Bu makyaj stili büyük bir grup moda sever ve kritik tarafından ilgi gördü ve bu senenin sonuna kadar her yerde rastlanılabileceği de bu şekilde kesinleşti.

2010 ilkbahar sarı kaş trendi kimi önemli tasarımcı koleksiyonları ile muhteşem bir uyum sağladığı için de bu kadar popular oldu. Bottega Veneta, Alexander McQueen, Armani, Nina Ricci, Lanvin bu inanılmaz makyaj stilini tercih edenlerden sadece bir kaçı…
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst