Samsung Galaxy S4 ne zaman satışa sunulacak?

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Samsung Galaxy S4 ne zaman satışa sunulacak?


Samsung Galaxy S4'ün ne zaman duyurulacağına ve satışa sunulacağına ilişkin söylentiler hızla yayılmaya başladı. İşte bu konudaki en son çarpıcı bilgiler:


mwc_promos.jpg

İlki 2010 yılında pazara sunulan Galaxy S serisi akıllı telefonlar, Samsung’un en prestijli ve en yüksek satış rakamlarına ulaşan serisi aynı zamanda. Her yıl bir adet Galaxy S modelini pazara sunan Samsung, Galaxy S3 modelini geçtiğimiz Mayıs ayında duyurmuş ve hemen sonrasında da satışa sunmuştu.
Biraz rötarla vitrine çıkan Galaxy S3’ün ardından Samsung yine önceki iki modeldeki stratejisine dönmeye karar vermişe benziyor. Güvenilir endüstriyel bilgi kaynaklarının sağladığı ortak bilgiye göre Galaxy S4, 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress 2013 etkinliğinde tanıtılacak. Hatırlanacağı gibi Galaxy S ve Galaxy S2 de yine Barcelona’da tanıtılan modeller olmuştu.
Ne Zaman Satışa Sunulacak?
iPhone ile amasız bir mücadeleye girişen Samsung, Galaxy S4’ün vitrinlere çıkışı içinse biraz bekletecek. Apple’ın her yaz başında yeni bir iPhone’u pazara sunmasına göre hesaplarını yapan Samsung, Galaxy S4’ü Haziran ayı içersinde satışa sunmuş olacak.
Özellikler Neler Olacak?
Samsung Galaxy S4’te yer alacak özelliklere ilişkin bir çok uç ifadeler kullanılıyor. Bunlardan en yaygın ve kabul edilebilir olanları ise Full HD çözünürlükte 5inçlik ekran ve ARM Cortex-15 mimarisini taşıyan Samsung Exynos 5 işlemci olarak karşımıza çıkıyor.

Galaxy S3 Kullanıcıları Tepki Gösterebilir!
Elbette ki tüm bunlar şimdilik birer söylenti ancak gerçekleşmesi hem olumlu hem de olumsuz anlamda Samsung’un ciddi söylemler ile karşı karşıya kalmasına neden olacaktır. Galaxy S3 için ciddi paralar ödeyen kullanıcıların, cihazlarının bu kadar kısa sürede demode kalmasından rahatsızlık duyacağı kesin. Bu durumdaysa Samsung, güncellemeler konusundaki hassas tutumunu devam ettirerek müşterilerinin gönlünü tekrar kazanabilir ve kaybı gerçek bir kazanca dönüştürebilir.
 

denizkızı

Daimi Üye
Katılım
23 Şubat 2009
Mesajlar
3.199
Tepki
1.901
Puan
113
Konum
İZMİR
kayınvalidemde var samsung 4s . ama ben beğenmedim hem büyük hem de bence çok kalabalık,yani ben pek sevmiyorum her şey içinde telefonun aramaya yetsin yeter :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst