Salon Bakımı Artık Evlerde!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
OLAY ürün yelpazesini her geçen gün genişleten bir marka. Bu seride cilt bakımına vakit ve bütçe ayıramayan kadınlar hedeflenmiş. Ve yaşlanmanın 7 işaretine karşı savaş başlatılmış.

olay1.jpg


1. Kırışıklık Görünümünü Azaltma: Yaşlanmayı Geciktirici Çoklu-Performans İndeksi, Dünya Dermatologlar Konferansı’na katılan 4 binin üzerindeki dermatolog tarafından onaylı. İyi bir rakam değil mi?

2. Yoğun Nemlendirme: Birleştirilmiş pro-vitamin B5 ile nem seviyesi yükseliyor.

3. Ton Dengeleme

4. Hassas Arındırma

5. Gözenek Bakımı: Gözenekleri tıkamadan, sıkılaşmalarını sağlıyor.

6. Antioksidan İçeriği: Anti-oksidan yapısı, içinde bulunan E ve C vitaminleri, cilde zarar veren güneş ışığı, aşırı yorgunluk ve sigara gibi dış kaynaklı faktörlerin olumsuz etkilerine karşı cildin korunmasına yardımcı oluyor.

7. Hafifçe Sıkılaştırma: VitaNiacinamide Vitamin B3, cildi sıkılaştırırken, yüzeydeki hücrelerin daha fazla yenilenmesini sağlıyor.

Yalnız unutmamız gereken noktalar var!

-Clara Amram diyor ki: Yaşlanma ile mücadele içten başlar ve dışarıdan da önemli desteklerle, gözle görülebilir ve sürdürülebilir bir hale gelir. Güne olumlu düşüncelerle başlayın, doğanın size sunduğu şeyleri en saf halleriyle tüketin ve cilt bakımınızı ihmal etmeyin.

Peki siz ne diyorsunuz? Hazır Kadınlar Günü’ nü kutlarken kendinize profesyonel cilt bakımı armağan etmek istemez misiniz?

(Fiyat: Yaşlanmayı Geciktirici Yüz Jeli / Toniği: 18.90TL, Gündüz Kremi: 39.90 TL, Gece Kremi: 39.90 TL, Maske: 33.90TL, Serum: 42.50 TL, Göz Kremi: 39.90 TL, Leke Karşıtı Bakım Kremi: 42.50 TL)



Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst