Salepli Çakma Eti Puf

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
resim


Salepli Çakma Eti Puf

2 bardak hazır salep (süt kutusu gibi satılandan)
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı şeker

Üzerine :Renkli Şeker

Yapılışı
Salep,şeker ve nişasta muhallebi gibi pişirilip minik yuvarlak silikon kalıplara paylaştırılır.Buzdolabında iyice soğuyan tatlımız renkli şekerlerin olduğu kaseye konur hertarafına şekerleme geldikten sonra servis tabağına alınır.
Not :Tatlıyı silikon kalıba doktükten sonra yuvarlak bir bisküvi konursa daha iyi olur bende yoktu koymadım :tskler:.

-------------------------
Diğer eti puf tarifim
Tarifi için tıklayın Puf Kurabiye
attachment.php


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Sağol ferah abla aslında sadece muhallebi olacaktı ama son dakika değişime uğradı :D bilerek yaptığım bir tatlı değildi :tskler:
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
nkcım doğaçlama ve aceleyle yapılan şeyler daha lezzetli oluyor ,nedenini bilmiyorum ama bu en azından bende böyle:D acaba o anda kendimizden ilaveler yaptığımız için mi öyle...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst