Salamli kasarli kanepe-resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
Malzemeler
  • 3 Dilim Tost Ekmeği
  • 3-4 Dilim Salam
  • 2 Yemek Kaşığı Rendelenmiş Kaşar
  • 2 Yemek Kaşığı Mayonez
  • 1/2 Çay Kaşığı Karabiber
Yapılışı
  • Ekmek dilimlerini, ortadan ikiye yada dörde bölün. Bir tavada çok az sıvı yağ ile kızartın. Kağıt havlu üzerine alın ve fazla yağının süzülmesini sağlayın.
  • Salamları incecik (rendelenmiş gibi) doğrayın.
  • Bir kasede, salam, kaşar, mayonez ve karabiberi iyice karıştırın.
  • Karışımı ekmeklerin üzerine sürün ve istediğiniz şekilde, somon dilimi, havuç, kırmızı biber, maydanoz vs. ile süsleyin.
  • Damak tadınıza göre tuz ekleyebilirsiniz yada 1 yemek kaşığı eski kaşar ve 1 yemek kaşığı taze kaşar rendesi kullanarak kendinden tuzlu ve daha lezzetli bir karışımda hazırlayabilirsiniz.
3386441737_6f0604dd87.jpg


3386441739_3953247460.jpg


alinti
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst