Salamli kanepe-resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
SALAMLI KANEPE
seffaf.gif




salamli_kanepe_tarifi.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Malzemeler:
5 dilim francala ekmegi
l tatli kasigi hardal
1 adet kornison
5 dilim salam
40 gr tereyag


TARIFI:
Tereyagini ezip macun kivamina getirin, hardali da ilave edip iyice karistirin. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarini kesip çikarin ve dört esit parçaya bölün, karsimi üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornisonu küçük halka seklinde dilimleyin ve salamlarin üzerine yerlestirip servis yapin.

alinti
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst