Sahtekarlar (Nowtv)

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Sahtekarlar
"Bu İşi Çok İstiyorum!"|

İlk Bölümüyle Bu Akşam NOW'da! “Bu hikayede herkes sahtekar” sözünden yola çıkan dizide bir tarafta baba-oğul avukat olan ve mesleklerinde kimi zaman bazı numaralara başvuran Kadir ve Ertan ile diğer tarafta zor şartlarda yaşayan ve ailesine bakmak için türlü oyunların içine giren Asya’nın yolları kesişiyor.

YAPIM: AY YAPIM
YAPIMCI: KEREM ÇATAY
YÖNETMEN: ALİ BİLGİN & BESTE SULTAN KASAPOĞULLARI
SENARİST: SEMA ERGENEKON

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
İzlemekteyim kadro bayağı güzel Haluk Bilginer ile Burak Deniz'in baba oğul halini sevdim:tv:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
İzlerken bir yandan da yorum yazayım :durbun:

Oo! Haluk Bilginer'in karakteri daha ilk dakikalardan öldürülür mü ya! Bu dizi adına hayal kırıklığı oldu işte :(

Bu arada kızın adını unuttum Asya'yı oynayan diyeyim fazla estetikli duruyor fakir olması bu yüzden inandırıcı olmamış onu görünce bir olaydan kopuyorum. Ama şu "bana ayıp oluyor ablacığım!" diye kardeşine bağırdığı sahne güzeldi.

Adama kızını buldum dediği sahnede gereken tepki sönük verildi şaşırdım sanki kayıp kalemini buldum dedi :düsün:

Bey amca da sahtekar çıktı iyi mi? Meğerse yürüyormuş kızı getirmeseler mi acaba kimbilir neler planlıyor:cokkomik:

Son düzenleme:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.065

Sahtekarlar
"Bu İşi Çok İstiyorum!"|

İlk Bölümüyle Bu Akşam NOW'da! “Bu hikayede herkes sahtekar” sözünden yola çıkan dizide bir tarafta baba-oğul avukat olan ve mesleklerinde kimi zaman bazı numaralara başvuran Kadir ve Ertan ile diğer tarafta zor şartlarda yaşayan ve ailesine bakmak için türlü oyunların içine giren Asya’nın yolları kesişiyor.

YAPIM: AY YAPIM
YAPIMCI: KEREM ÇATAY
YÖNETMEN: ALİ BİLGİN & BESTE SULTAN KASAPOĞULLARI
SENARİST: SEMA ERGENEKON

Hilal altınbilek bana o heyecanı veremiyor gibi geliyor bu diziyi izlemedim ama bi donukluk mu desem ya da rollerden mi bilemedim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Akşam diziyi izlerken takıldığım tek şey Asya (H.Altınbilek) karakteri oldu. O estetiklerle bana fakir biri olduğuna inandıramadı buna niye dikkat edilmemiş anlamadım. Bir iki sahnede oyunculuğu iyiydi ama tamamında sevmedim. Bir de senarist Sema Ergenekon'muş haah dedim ondan kızda bir Yargı'daki Ceylin ukalalığı var. Zaten Yargı'daki Eren'de var yine başrolün kankası :bayik:biraz Yargı dizisinin matematiğine göre yazılmış gibi geldi bana orada sevilen şeyleri diziye yedirmişler

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.065
Akşam diziyi izlerken takıldığım tek şey Asya (H.Altınbilek) karakteri oldu. O estetiklerle bana fakir biri olduğuna inandıramadı buna niye dikkat edilmemiş anlamadım. Bir iki sahnede oyunculuğu iyiydi ama tamamında sevmedim. Bir de senarist Sema Ergenekon'muş haah dedim ondan kızda bir Yargı'daki Ceylin ukalalığı var. Zaten Yargı'daki Eren'de var yine başrolün kankası :bayik:biraz Yargı dizisinin matematiğine göre yazılmış gibi geldi bana orada sevilen şeyleri diziye yedirmişler
Her yapımcısı olduğu dizide kocasınında olmas

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar