Saçlarınızı arındırın

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Geliştirilmiş özel formülüyle havuz ve deniz suyundan zarar gören saçınızı derinlemesine temizleyen Hayashi System Purify Şampuan yaz aylarının vazgeçilmezi olacak!

27_25052010142800.jpg


Saç bakımını, yenilikçi ve modern ürünleriyle destekleyen Hayashi, yaz aylarında saçların çevresel etkilerden minimum zarar görmesi için System Fit serisine ait Purify Şampuan’ı öneriyor. Her saç tipi için etkili bir temizlik sağlayan Purify Şampuan, klorlu suların saçta bıraktığı ****li, şekillendiricilerin artıklarını, kimyasal işlemlerin kalıntılarını temizleyerek, saçı derinlemesine arındırıyor.

İçeriğindeki sodyum PCA ile saçı temizlerken aynı zamanda nemlendiren Purify Şampuan’ın yaz mevsiminde sıkça kullanılması öneriliyor. Purify Şampuan ayrıca kimyasal işlem öncesi ve sonrası yapılan işlemi tamamlayıcı bir bakım şampuanı olarak da kullanılabiliyor.

Mayıs ve Haziran ayları boyunca biri Hayashi’nin şekillendirici System Design serisinden olmak üzere iki Hayashi ürünü alan herkese tüm saç tiplerinde derin bir arındırma sağlayan System Fit Purify Şampuan hediye ediliyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst