Saçlarınız yaza hazır mı?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Matrix`in Biolage serisi yaz için bitkisel içerikli profesyonel çözümler sunuyor.

home.jpg


Yaz güneşinin, deniz tuzunun ve klorun zararlı etkilerine karşı daha etkili bir bakım için Biolage Sunsorials Serisini kullanabilirsiniz. Çünkü Biolage yaz için bitkisel içerikli profesyonel çözümler sunuyor. Üstelik bu yaz; Güneş Sonrası Onarıcı Maske veya Güneşe Karşı Koruyucu Bakım Spreyi alana Güneş Sonrası Bakım Şampuanı hediye.

Sunsorials Güneş Sonrası Bakım Şampuanı saçınızın güneş, deniz ve havuz sonrasında karşılaşabileceği zararlı etkileri önlemek için özel olarak geliştirildi. İçeriğindeki zengin antioksidan etkili Ayçiçek özleri ve UV filtresi sayesinde saçınızı yazın karşılaşabileceği problemlere karşı korur ve bakım yapıyor. Saçınız yaz boyunca ışıl ışıl kalıyor. Boyalı ve röfleli saçlar için de kullanıma uygun.

Sunsorials Güneş Sonrası Onarıcı Maske ile deniz, havuz ve güneşin tüm zararlı etkilerine karşı bakım yapıyor ve koruyor. İçeriğindeki E vitamini ve güçlendirici etkili Seramid ile banyo sonrasında saçınız kolayca taranıyor ve yumuşaklık kazanıyor. Nemi geri kazandırılmış saçınız gün boyu ışıl ışıl parlıyor!

Sunsorials Güneşe Karşı Koruyucu Bakım Spreyi ise yazın güneşe karşı en güçlü silahınız olacak! Güneşe çıkmadan önce ve denize girmeden önce saçınıza uyguladığınız zaman saçınızı deniz tuzunun, klorun ve güneşin tüm zararlı etkilerine karşı koruyarak kalkan görevi yapıyor. Yaz aylarında saçınıza ihtiyacı olan ekstra bakımı Sunsorials Güneşe Karşı Koruyucu Bakım Spreyi’nin sunduğu iki farklı servis; yağlı bakım ve yağsız bakım ile kolayca sağlayabilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
home.jpg


:sokSaç rengine bayıldım Arişim ben-hmm

Hayırlısı ile şu doğum iznimi bir atlatayım bende değişiklik yapacağım kendimde,hemde çok büyük değişiklik:cak:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İnşallah canım, sen hayırlısı ile doğurup gelde:cak:

Bu arada ben bu markanın şampuanını kullandım, gerçekten çok güzel:cak:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim canımcım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst