Saclariniz icin elma sirkesi

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
Sac bakimi ozellikle bayanlar icin oldukca onemlidir. Bir cok kimyasal karisim iceren bakim kremleri yerine elmadan gelen guzelligi kullanabilirsiniz. Elma insan sagligi icin oldukca onemli bir yer tutar ve guzelligin sirri elmada gizlidir. Elma sirkesi cilde iyi geldigi gibi saclarin guzelligi de oldukca onemlidir. Saclarinizin saglikli parlamasi icin tamamen bitkisel olan elma sirkesini mutlaka denemelisiniz.

elmasirkesiylesacbakimi-300x184.jpg


Saclarinizi yikadiktan sonra son durulama suyuna elma sirkesi ekleyin ve saclarinizin kokunden ucuna yikayin. Daha sonra parmak uclarinizla masaj yaparak yedirin. Saclarinizi sik sik bu islemden gecirin kisa surede parlak ve kepeksiz saclara kavusun. Saclarinizin daha cabuk ve saglikli uzamasini saglar. Saclariniz kolay sekil alir ve kokleri nefes almaya baslar. Elma sirkesi sac di[lerini ve derisini de besleyerek hayat verir.



Boyadan ve fonden yipranmis olan saclariniza terapi etkisi yaparak dogal canliligini kazanmasini saglar. Ozellikle yaz aylarinda gunes ve debnizden oldukca yipranmis olan saclariniza elmanin faydalarini mutlaka yasatmalisiniz. Saclar da canlidir ve canli bitkilerle oldukca iyi anlasirlar. Her derde deva olan elmanin guzellige, cilde, sac bakimina ve sagliga oldukca faydali etkileri vardir. Sadece uygulamak ve kisa vir sure beklemek gerekiyor.
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Bende önceden elma kabuklarını kaynatır banyoda en son saçımı onunla yıkardım gerçekten parlak ve daha sağlıklı görünürdü saçlarım.Kısa zamanda tekrar yapıcam teşekkürler canım
 
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
bende tereddutteydim nasil olurki guzellestirelim derken elimizdekinden de olmayalim diye ama tecrubelerinizden faydalanarak yapmakta fayda var :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst