Saçlara parlaklık kazandıran ürünler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İster siyah veya kumral, ister kızıl veya sarı olsun; her saç için ayrı ve özel ürünlerle parlak ve sağlıklı saçlara sahip olmak artık çok kolay. İşte saç rengine göre boya ve bakım önerileri...


parlak_sac_glr.jpg



Parlaklık adeta saçların sağlıklı olmasının bir imzası gibidir. Saç konusunda uzmanlaşmış markaların her saç rengine ayrı olarak formüle edilmiş saç boyaları, şampuanları ve bakım kremleri sayesinde saçlarımıza ışıltı katıyoruz.



Siyah saç...

demi_moore_glr.jpg


Eva Mendes, Penelope Cruz, Demi Moore gibi aktrislerin saçlarınızı gözünüzün önüne getirin. Eğer siz kumralın açık veya koyu tonlarında saçlara sahipseniz, onlar gibi ışıldamanız mümkün. Nasıl mı? Saçınızı boyarken bu tonlarda parlaklık yaratan boyalardan ve bakım ürünü olarak yine kahverengi saçlara özel üretilmiş kremlerden kullanarak.


Siyah saç için boya önerisi:

wella_color_glr.jpg


Örneğin Wella Professional Color Touch Plus saç boyasını deneyebilirsiniz. Bu boya, saça duyduğu ihtiyaç kadar renk pigmenti yüklüyor ve doğal yansımalı bir parlaklık yaratıyor.


Fiyatı: 17,50 TL

Siyah saç için bakım önerisi:


john_frieda_glr.jpg


Bakım olarak da John Frieda’nın kumrallar için geliştirdiği Brilliant Brunette Shine Shock saçlarınıza sağlık ve ışılt dolu bir bakım sağlıyor.


Fiyatı: 24 TL

Kızıl saç...


marcia_glr.jpg



Kızıl saçlarda ışıltı çok önemli. Marcia Cross’un ateş kırmızısı saçları, Julianna Moore’un doğal kızıllığı ve Nicole Kidman’ın çarpıcı bakır tonlarından tercih yapmak size kalmış.

Kızıl saç için boya önerisi:


loreal_casting_glr.jpg



Kızıl parlaklığını elde etmek için saç boyası olarak önereceğimiz L’Oreal Casting Parlatıcı krem boyanın nar çiçeği ve şarap kızılı tonlarındaki saçlarda ışıltılı yansımalar sağlayan tonları. Hem kullanımı kolay, hem de amonyaksız ve özel parlatıcı etkili bir boya...


Fiyatı: 16 TL

Kızıl saç için bakım önerisi:

laminates_glr.jpg


Bakımınızı da Sebastian Laminates Kızıl Saçlar İçin Parlaklık Veren Renk Koruyucu Bakım ile tamamlayabilirsiniz. Bu bakım kremi kızılın tonlarının yeniden canlandırarak, yoğunluğunun daha kalıcı olmasını sağlıyor.


Fiyatı: 48 TL

Sarı saç...


gwynet_glr.jpg



Işıltılı sarı saçlar deyince akla Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Gwen Stefani gibi isimler geliyor. Onlar gibi sağlıklı ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak için yine sarı saçlara özel tasarlanmış ürünleri edinebilirsiniz.

Sarı saç için boya önerisi:

matrix_glr.jpg


Örneğin saçlarınızı renklerinin içindeki yanardöner yansımalarıyla ışık oyunları yaratan L’Oréal Matrix boyanın Buğulu Renkler sarı tonları ile boyayabilirsiniz.


Fiyatı: 41 TL

Sarı saç için bakım önerisi:

wella_system_glr.jpg


Saç bakımınızı System Professional ShineCare Luminous Pırıltıyı Artıran Emülsiyon ile tamamlayabilirsiniz. Bu emülsiyon, açık renkli veya röfleli saçlarda ışık dağılmasına neden olan boşlukları sıkıştırarak daha parlak görünümlü saçlara sahip olmamızı sağlıyor.


Fiyatı: 41 TL

Tüm saçlar için... Braun Satin Hair Color

braun_glr.jpg


Tüm bunların yanı sıra tüm saç renklerine uygun olan ürünlerle parlaklığı koruyabiliyoruz. Braun’un Satin Hair Color serisinde yer alan saç düzleştiricisi, bukle maşası ve saç kurutma makinesi içerdiği renk koruma teknolojisi ile yüzde 50’ye varan oranda daha az renk solgunluğu sağlıyor.


Fiyatı: 149 TL

Lush Saç Bakım Maskesi


lush_glr.jpg



Lush’ın saç bakım maskeleri ise kuru saça 30 dakika süresinde uygulanıyor ve ışıltı yaratıyor.


Fiyatı: 43,90 TL

Indola Glamour Kristal Parlaklık Maskesi



indola_glr.jpg



Indola Glamour Parlaklık maskesi ışıltısını yitirmiş mat saçlara yeniden sağlık kazandırıyor.


Fiyatı: 31,09 TL

Amway Satinique Hi Gloss Serum

satinique_glr.jpg


Amway’in Satinique Hi Gloss Serum’u ise saçlara anında yüzde 106 oranında parlaklık sağlıyor.


Fiyatı: 31,09 TL

Kérastase Biotic


kerastase_glr.jpg


Saç bakımı konusunda uzman markalardan Kerastase’ın Biotic bakımı ile de saçlarınıza güç ve parlaklık kazandırmamız mümkün.


Fiyatı: 78 TL


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst