Saçımız Uzun - Saç Dökülmesi

Bitkiselcim

Yeni Üye
Katılım
21 Mayıs 2011
Mesajlar
8
Tepki
15
Puan
3
Yaş
37
Konum
kayseri
Saç dökülmesine karşı etkili ve güvenilir bir doğal ürün. Biogreen Sarımsak Şampuanıİçerdiği birçok bitki özü ile saçlarınızın köklerden güçlenmesini sağlar ve dökülmesini durdurur. İlk kullanımından sonra bile saç derisi ile ilgili sorunlarınızda gözle görülür değişimler sağlar. Sarımsak yağı, ısırgan extresi, avokado yağı, menekşe yağı, çam ekstresi, nane ekstresi ve doğal çinko bileşenleri ile doğal saç bakım ürünleri arasında en kapsamlı ve etkili formüle sahip bir üründür. Bugüne kadar denekler üzerinde yapılan çalışmalarında %93 gibi yüksek bir başarı oranı sağlamıştır.

Biogreen Sarımsaklı Şampuan yapısında ; saçın genel yapısı ve saç derisini güçlendirecek birçok bitki özünü birlikte içerir. Başlıcaları ; sarımsak, ısırgan, menekşe, avokado, buğday özleri ve doğal çinko bileşenidir. Bu ekstrelerin herbirinin saç için faydaları ayrı ayrı bilinmektedir.

Sarımsak Yağı : Formülümüzün yapısında miktar ve hacim olarak en çok bulunan temel etken maddeyi oluşturmaktadır. Sarımsak yapısında , A, B, C vitaminleri , allicin, Coq10 ,selenium, kükürt bazlı eterik yağ içeren ve halk tababetinde birçok konuda faydalanılan temel bitkilerden biridir. Saç için kullanımı binlerce yıl öncesine dayanmaktadır. Saç köklerinde mantarlaşmayı engelleyerek , saç köklerine ulaşan besin miktarını % olarak artırmakta ve saçın genel yapısının daha güçlü olmasını sağlamaktadır. İçerdiği eterik yağ ise saçlı deride kan akışını artırmakta ve deriyi dezenfekte etmektedir. Halk arasında saç kıran denilen rahatsızlığa tedavi amacıyla kullanılması içerdiği bu eterik (kükürt bazlı) yağın etkinliğinden dolayıdır.

Isırgan otu : Şampuan formülleri su bazı altında üretilirler. Bu şampuanın üretim sürecinde saf su yerine pH değeri 5.5 e eşitlenmiş ısırgan otu suyu kullanılmıştır. Isırgan; saç köklerinde DHT birikimini engeller. DHT hormonu erkek ve kadında saç dökülmesinin başlıca faktörlerindendir. Isırganın bu etkisinden dolayı saç daha güçlü bir yapıya kavuşacaktır.

Avokado Yağı: Avokado meyvesinden damıtma yöntemi ile elde edilen bu sabit yağ; yoğun miktarda a vitamini ve protein içerir. Bu maddeler saçın genel görünümünde parlaklık ve canlılık sağlanması ve dışsal faktörlerin (yanlış şampuan kullanımı, hava kirliliği vb.) meydana getirdiği yıpranmayı azaltmaya yardımcı olur.

Buğday Yağı: Yapısında e vitamini , b grubu vitaminler yönünden zengindir. Bu vitaminler günlük olarak da kullanılabilen saç bakım ürünlerinin temel ham maddelerini oluşturmaktadır. Saçın matlaşmasını engellediği gibi uzama sürecini aktif olarak desteklemektedir.

Çinko : çinko elementi vücudumuz için hayati önem taşıyan temel maddelerdendir. Hemen hemen bütün ****bolizmik fonksiyonlarımızın yapısında kullanılır. Ayrıca haricen kullanımında deri ve özellikle saç üzerine olan hücreleri yenileyici ve güçlendirici özelliği çoğu bakım ürününün temelinde kullanımına ana neden olmuştur. çinko hücre yenilemeyi tetikleyen bir elementtir. Saç ve saç derisi ile ilgli sorunların büyük kısmında ( kepek oluşumu, kaşıntı, pullanma, saçta uzamama vb.) düzenli uygulama sonucu tedavi ettiği bilinmektedir.

Alternatif Tedavi : Özel Üründür Reklama Girer , Bilgisi vermemiz Yeterli :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst