Saç Uzatmak İçin Şampuan

asliuuzn

Yeni Üye
Katılım
24 Nisan 2011
Mesajlar
4
Tepki
3
Puan
3
Yaş
45
Konum
istanbul
Doğal Saç Bakımının önemi son yıllarda oldukça önem kazanmıştır;nedeni ise tamamen kimyasal ürünlerle yapılan bakımların saçları uzun vadede yıprattığı ve zarar verdiğidir.Saç bakımında bir çok şampuan denedikten sonra bulduğum ürünü sizle paylaşmak istedim.Belkide ben saç takıntım olduğu için zor beğeniyorum sonunda buldum ama azim herşeye neden oluyor

Damla Sakızlı Şampuan Ginseng Bambu saçlarımda çok etkili oldu istediğim bakımı ve güzelliği yakaladım yada benim saçlarıma çok iyi gelmiş olabilir her yerde pek çok markanın var hangisini isterseniz alın

Saç Bakım İpuçları

saçınızı yıkadıktan sonra havluyla hafif friksiyon yaparak kurulayın. daha sonra saç dibinize masaj yapın. bu yöntemle saç dipleriniz uyarılır ve kan dolaşımı düzenlenir; böylece saçınız tel tel ayrılacak ve kabaracaktır. kurutma makinesi kullanıyorsanız, parmaklarınızla saç köklerinizi ayırarak kurutun.

- saçınız kuruyken hacim kazandırmak diliyorsanız, bir püskürtücü yardımıyla nemlendirin ve oval hareketlerle saç dibinize masaj yapın. daha sonra şekillendirici bir köpük kullanın ve saçınızı kurutma makinesi ile kurutarak köpüğü sabitleyin.

- saçınızı fırçalarken öne doğru eğilerek içten fırçalayın. sonra arkaya atarak dıştan da fırçalayın. bu işlem saçı iyice düzeltecek ve daha "havalı" durmasını sağlayacaktır.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Benim uzasada pek bir degisiklik olmuyor, saclarim kivircik. :ayk:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst