Saç Protezi Nedir?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.653
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
protez-sac-bayan.jpg


Protez Saç ile birçok kez karıştırılan Foligraft tekniğiyle ilgili Nova Hair sahibi Ertaç Şensoy’un verdiği bir demeçten alıntı:

Folligraft tekniği nedir? Her saç tipine uygulanabiliyor mu ,uygulama sonrası süreç nasıl işliyor,kısa başlıklar halinde açıklar mısınız?
Folligraft; bugüne kadar duyduğunuz yada bildiğiniz yöntemlerden çok farklı ameliyatsız, ağrısız,tamamen kozmetik bir yöntemdir.Son derece pratik bir çözümdür.Öncelikle uzmanlarımız tarafından saç problemi olan bölgenin kalıbı çıkartılır.Bu kalıp alınan saç örneği ile birlikte ,Amerika’nın önde gelen saç üretim firmaları olan ve Folligraft saç sisteminin de yaratıcısı On-Rite’a gönderilir.Orada yaklaşık 8 hafta içinde büyük bir titizlikle hazırlanan saçlar kurumumuza gelir ve yine aynı titizlikle ekibimiz tarafından medikal solüsyonlarla sorunlu bölgeye uygulanır. Ardından mevcut saçlarla birlikte kesim işlemi gerçekleştirilir. İstenilen şekil verildikten sonra müşteri yeni saçlarına ve önceki doğal görünümüne kavuşmuş olur.Müşterilerimiz uygulamadan sonra saçlarını rahatlıkla geriye tarayabilecek saçlarına sonsuz model özgürlüğü verebilecek,yüzebilecek,her türlü sporu yapabilicek ve tüm sosyal hayatlarını eskisinden çok daha fazla renklendirebilecektir.

Folligraft tekniğini sağlık açısından değerlendirir misiniz?
Folligraft sisteminin alt yapısı insan derisini andıran görünümüyle son derece incedir aynı zamanda gözenekli yapısı sayesinde %100 hava ve su geçirme özelliği taşır. Ayrıca İstanbul,Ankara ve İzmir şubelerimizde sadece genetik ya da stres sonucu dökülen saçlar dışında birçok tanınmış doktorların da desteğiyle TOURMALİNE adı verdiğimiz kemoterapi gören hastalar için özel tasarlanmış sistemimizi de uygulamaktayız. Bu konuda mütevazi olamayacağım, bu sistem tek kelimeyle yüzyılın icadıdır diyebilirim. Bu sistemi Türkiye’de yapan tek firma biz olduğumuz için taklitlerimizin zamanla elenmesiyle sektörde hala bir numara olarak hizmet vermekteyiz. Aslına bakarsanız işin ticari boyutu bir tarafa özellikle kemoterapi gören müşterilerimizin yüzündeki ifadeyi görmek,o memnuniyeti hissetmek her şeye bedel oluyor.

Sizin uygulamalarınız diğerlerinden ayıran faktör nelerdir?
-Cerrahi müdahalelerde oluşabilecek riskler yoktur.
-Ağrı yok,sızı yok,ameliyat yok en güzeli de beklemek yok.
-Uygulamalarımız kişiye özeldir.
-Müdahale yapılmadan önce müşterilerimize saç sorunlarıyla ilgili danışmanlık hizmeti veririz.
-Kadromuz alanlarıyla ilgili ABD’de eğitim almış sertifika sahibi uzmanlardan oluşmaktadır.
-Kullandığımız ürünlerin tamamı ABD’den özel olarak getirtilmektedir.

protez1-500x500.JPG
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst