Saç modasında son trend: Brezilya fönü

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Saç modasında son trend: Brezilya fönü


Saçlarınız aylar boyunca fönlü dursun ister misiniz? İşte size bunun yolu: Brezilya fönü...

i.php


Brezilya’da 5 yıl önce keşfedilen ve ünlüler için vazgeçilmez hale gelen kalıcı fön, saçların üç ay boyunca fönlü gibi görünmesini sağlıyor. Brezilya’da saç cinsinin ve havadaki nem oranının saçlarda düzleştirme işlemini zorlaştırmasından yola çıkılarak bulunan kalıcı fön kısa sürede saçları hem düzleştiriyor hem de saçların bakımını sağlıyor.
Brezilyalı süpermodel Gisele Bündchen ve Amerikalı televizyon yıldızı Nicole Ritchie gibi ünlülerin kullandığı teknik 307 dolara (470 TL) mal oluyor. Uygulama sırasında saça keratin ve formaldehid kimyasalı sürülüp saçlar “ütüleniyor”. Kalıcı fön 5 aşamada yapılıyor ve işlem bir saat sürüyor. Saça besleyici etkide de bulunan Brezilya fönü sayesinde saç yumuşaklık kazanıyor ve elektriklenme önleniyor, ayrıca neme karşı koruma sağlanıyor.
Kuaförler, bu işlemi yapacak kişinin seçilmesi sırasında çok dikkatli davranılması gerektiği uyarısında bulunuyor. Popülerleşmesiyle artık birçok kuaförde uygulanan teknikte kimyasalların yanlış karıştırılması ve kullanılması saç dökülmesi ve kelliğe neden olabiliyor.


 

denizkızı

Daimi Üye
Katılım
23 Şubat 2009
Mesajlar
3.199
Tepki
1.901
Puan
113
Konum
İZMİR
teşekkürler canım ama benim saçlarım hassas ya öyle işlemlerden geçmesini istemem :D düzleştirici neyimize yetmiyor :D:sirin::dill:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst