Saç dökülmesi

Katılım
7 Ağustos 2012
Mesajlar
33
Tepki
31
Puan
18
Yaş
42
Konum
istanbul
Saç dökülmesi üç şekilde görülebilmektedir.
-Saç seyrekleşmesi
- Saç dökülmesi
- Bazı durumlarda bölgesel saç dökülmesi de olabilmektedir. En sık rastlanan bölgesel saç dökülmesine örnek olarak mantar hastalıkları, saç kıran, bazı kozmetiklerin fazla kullanılması ve sürekli bir bölgeden saç koparılması sayılabilir.

Saç dökülmesi hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebilir. Erkeklerde daha sık olarak görülen saç dökülmesi, 25 yaşına kadar erkeklerin %25'ini, 40 yaşına kadar %40'ını, 50 yaşına kadar %50'sini etkiler.
Bir çok hastalık, bir çok hormonal, metobolik ve besinsel etkiler ya da genetik faktörler nedeniyle saç dökülmesi oluşabilir. Genellikle çeşitli çevresel faktörler ( hava kirliliği,stres,yanlış şampaun vs. kullanmı,boyalar,fön ve sert havlu kurulaması vs..) saç dökülmesinde etkin rol oynar.
Argan yağı saçınızı ve saç derinizi çevresel etkilere karşı korurken, bu nedenlerden dolayı saçınızın dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

 

tubaicennet

Yeni Üye
Katılım
14 Ağustos 2016
Mesajlar
6
Tepki
1
Puan
3
Yaş
46
Konum
izmir
benim saçlarım hem kaşıntı hemde dökülme sorunu yüzünde stres yapıyyordu.bir tanıdık ağabeyim sayesinde, katkısız keratin bakım uyguladım. çok uzun yıllar araştırdığı ve alanında uzman olduğu bu uygulama sayesinde problemim haloldu.arkadaşlarıma tavsiye ederim.
 

tubaicennet

Yeni Üye
Katılım
14 Ağustos 2016
Mesajlar
6
Tepki
1
Puan
3
Yaş
46
Konum
izmir
benimde saçlarımda hem kaşıntı hem dökülme problemi yüzünden stres içinde çare ararken bir tanıdık sayesinde katkısız keratin bakım uyguladım. çok memnun oldum.ve bütün tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst