Saç Dökülmesi...

ebrulii

Daimi Üye
Katılım
13 Haziran 2011
Mesajlar
3.455
Tepki
3.710
Puan
113
Yaş
34
Konum
SOMA'da Yaşıyorum
Aşağı yukarı her bayanın şikayetci olduğu konudur diye düşünüyorum bende aynı dertden muzdariptip hanımlar şimdi çook rahatım sizlerle paylaşmak istedim.
...TRESAN...

resim


Isırgan otu ekstresi,kafa derisinde kan dolaşımının uyarılıp,saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur. Bu sanpuanı kesinlikle öneriyorum herkese öneririm marketlerden ulaşabilirsiniz faydasını kısa süre içinde göreceğinize eminim. Buna ek olarak haftada bi defa badem yağı zeytin yağı ve yılan yağını karıştırıp (hafif ateşte ısıtın içindeki asitin uçması için bu detayı atlamayın) saç diplerinize masaj yaparak yedirin 1saat falan bekletip TRESAN ile güzelce arındırana kadar yıkayın. Hanımların güzelliğinin en güzel simgesi saçlar bence,saçlarınıza iyi bakın hanımlar.
 

enise_

Daimi Üye
Katılım
9 Mayıs 2011
Mesajlar
2.128
Tepki
1.923
Puan
113
Konum
Bursa
teşekkürler canım :huhuu:
bende de aynı sorun var ve önlerden baya dökülme oldu toplayınca iğrenç duruyo badem yağı sürdüm baya çıkardı ama ben ısıtmıyorum onu hiç duymamıştım:acep: bu karışım için mi geçerli
 
R

Rosie

Misafir
bende de aynı sorun var.bugün tv de yeşim ceren bozoğlu saçlarıma badem yağı,zeytin yağı ve b-5 vitaminini karıştırıp sürüyorum dedi.onu deneyeceğim
 

gizemlii

Daimi Üye
Katılım
6 Ağustos 2011
Mesajlar
348
Tepki
290
Puan
63
Konum
MANİSA
ebrruummm çok sağol bebeğim saçlarım çok dökülüyor tatlım bi gün birlikte gidip alalım bunların hepsinden banaaa :):):) bende yapayım yoksa kel kalcam :kahkaha::kahkaha:
 
OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Katılım
13 Haziran 2011
Mesajlar
3.455
Tepki
3.710
Puan
113
Yaş
34
Konum
SOMA'da Yaşıyorum
alalım bebeğim Allah korusun kel kalmayız ama illaki dökülüyor dizde hadise gibi 10günde bir mi yıkasak ne :kahkaha:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst