Saba Tümer'in 140 m2'lik evi

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
01%20saba.jpg

spacer.gif



SABA TÜMER'İN 140 M2'LİK EVİ


spacer.gif

Ekranların sempatik yüzü Saba Tümer, yeni yıla yeni taşındığı evinde girecek olmanın heyecanını yaşıyor. Modern ve klasik tarzın çok güzel bir şekilde harmanlandığı evin duvarlarında şimdi Tümer’in çok bilindik kahkahaları çınlıyor. InStyle Home dergisi, işte o sıcak evdeydi...
02%20saba.jpg

spacer.gif

Canlı yayın stresinden uzak, sükunetli bir sığınak onunki... Tam da olmasını arzu ettiği gibi... “Böyle bir manzaraya sahip, şöminesi olan bir eve geçme hayalim vardı uzun zamandır. Evin resimlerini geçen yıl InStyle Home’da görüp çok beğenmiştim. Yazıdan sahibinin taşınacağını öğrenince takibe almıştım” diye anlatmaya başlıyor evi keşfetme hikayesini Saba Tümer.

Baharda taşınmış site içinde yer alan bu apartman dairesine... İki oda, iki banyo, mutfak ve salondan oluşan ev 140 m2.

Tümer; “İşten eve dönünce kendimi, içinde huzurlu ve rahat hissettiğim bir ev istemiştim” diye anlatan ev sahibesi, evin tüm dekorasyonunu dekoratör Merzuka Dubrule’e emanet etmiş. Hem kız kardeşinin hem de burada ondan önce oturan ev sahibinin evlerini tasarlamış Dubrule: “Merzuka’nın evleri bana güzel bir referans oldu. Tarzı hoşuma gitmişti. Ben açıkçası dekorasyona çok kafa yoran biri olmadım hiç. Televizyonumun karşısında ayağımı uzatabileceğim rahat bir kanepe, iyi bir sehpa yeter bana...” diyor.
03%20saba.jpg

Evin içinde fazla tadilat olmadığını söylüyor Saba Tümer; “Salonu tamamen kaplayan Toile de Jouy desenli duvar kağıtları söküldü ve onun yerine çok sevdiğim antrasit gri ve bordo ile boyandı duvarlar” diyor. Koyu ahşap parke üzerine ise eve çok modern ve genç bir enerji kattığını düşündüğü Coco halılar tercih etmiş.

Salondaki çoğu eşya tarzını beğendiği Cumba, Mis En Demeure, Decolibra ve Dubrule’in ımrahor mağazasından seçilmiş. şöminenin üzerinde eve ışıltı ve uğur getirdiğini düşündüğü bir çalışma asılı. “Bunu yakın arkadaşım Mehmet Özener hediye etmişti yıllar önce” diyor Tümer. Evde doğru enerji akışı olsun diye konusunda uzman Esra Koyuncu’ya da Feng Shui düzenlemeler yaptırmayı ihmal etmemiş tabii.

04%20saba.jpg


Şöminenin yanında kadife kaplı, üzeri yastıklı, ferah bir aşk yatağı olduğundan bahsediyor muzipçe. “Göreceğiz artık” diyerek o meşhur kahkahasından atıveriyor sonra birden.

Tercihi salonda loş aydınlatma veya mumlardan yana. Bu yüzden kanepenin arkasına devasa ahşap bir şamdan yerleştirmiş. “Happy Things ve Tay Mum’u seviyorum. Eve en çok mum alırım” diyor.

Salonda fazla aksesuar olsun istememiş. Ona baktıkça mutluluk veren, annesinin hediye ettiği sevimli Buda’yı da şömine önündeki ahşap sehpasına yerleştirmiş.


Hürriyet
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Ben bu kadının,programında giydiği yüksek ökçeli ayakkabılarına bayılıyorum:gul:görmüşken söyleyeyim didim:findik:
Evide eh işte fena değil:deli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst