Saba da benden etkilendi

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
64.687
Tepki
86.164
Puan
113
Konum
✩Yazar Odası✩
spacer.gif

13862336.jpg


Saba da benden etkilendi

Survivor’ın uçarı yarışmacısı Taner, Sunuculuğunu Berna Laçin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Fulya Kalyoncuoğlu’nun paylaştığı ‘Yerden Göğe’ programına konuk oldu.

spacer.gif

Adada yaşadıklarını anlatan Taner, Taçmin ile arasında bir şey olup olmadığı sorusuna “Taçmin ile bir şey olamazdı çünkü zaten onun bir erkek arkadaşı var” diyerek yanıt verdi.

O sırada Rasim Ozan Kütahyalı araya girerek Taner’e “Sen ünlü bir kadına evlenme teklifi etmeye hazırlanıyorsun bize bunu anlat” dedi.

Olup biteni anlamaya çalışan Berna Laçin’in soruları ile köşeye sıkışan Taner sonunda ağzındaki baklayı çıkardı.

Taner; “Şöyle anlatayım. Saba Hanım’la yayından sonra aramızda bir elektriklenme oldu. Ama tabiî ki ciddi bir açıdan düşünmedik. Saba Tümer’in bakışlarından onun da bende bir şeyler bulduğunu hissettim” dedi.

Tümer’in etkileyici bakışları olduğunu söyleyen Taner, “Saba Hanım yaşına göre güzel ve bakımlı. Kendisi benden elektrik almasa ben ondan etkilenemezdim.Saba Hanım’ın amazon kadını olduğunu anladım. Bana Çeşme’ye gidiyorum dedi bende Bodrum’a gidiyorum dedim Vakit bulursak görüşürüz dedik. Aşk o kadar kolay değil. Oturup konuşulması lazım. Bir bara gidilir, diskoya gidilir , tavukta romantik fırın yapılır. Saba Hanım, hanım hanımcık bir insan ama benim kız hayranlarım da var şimdi yanlış anlamasınlar Saba ile aramızda bir şey yok.” dedi.
Hürriyet
 

flamingo

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2009
Mesajlar
7.861
Tepki
6.629
Puan
113
Konum
-
tek taraflı bir ilgi olmasın sakın.
saba sana bakmazki..:kahve:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst