Rüyamı yorumlar mısınız:)

catpat

Aktif Üye
Katılım
31 Ağustos 2013
Mesajlar
165
Tepki
162
Puan
43
Yaş
34
Konum
istanbul
günaydın kızlar öyle bir rüya gördüm ki sabah uyanınca çok komiğime gitti nedense...

ben recep tayyip erdoğanla aynı arabadayım arabayı kendisi sürüyor işte ben foto çekilelim diyorum gülüşüyoruz falan neyse güya onlara gidiyomusuz onlara gitmişiz evleri fakir evi gibi küçük bir ev eşi biraz şişman bi kadınmış beni görünce heyecanlanıyolar yemek falan yapmaya çalışıolar yemektede bi tepsi düşünün içinde pilav ve et var sadece ya böyle tuhaf bi rüyayadı ne alaka ben ve başbakan alakasız iki insan :) açıktamı uyudum anlamadım :))))
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Rüyanız hayra çıksın diyerek başlayayım :D

Rüyada başbakan görmek
Rüyada bir devlet başkanı görmek (Başbakan ya da Cumhurbaşkanı) bekar kişiler için evlilik ile, evliler için ise hayırlı bir haber ile yorumlanır.

Rüyada başbakan gören kişi, eğer devletten bir beklentisi var ise bu beklentisinin gerçek olacağına işarettir. Bu bir devlet kurumuna atanma ya da devlet tarafından yapılacak bir yardıma kabul edilme olabilir.

Rüyada başbakanı kötü halde görmek, mevkisini kaybetmiş görmek sizin bir devlet kurumu tarafından zarara uğratılacağınıza işarettir. Bu zarar bir ceza, beklenmedik bir vergi ya da sizin kazancınızı azaltacak / kazancınıza zarar verecek bir yaptırım olabilir.

Rüyada pilav+et görmek
Gerek bulgur gerekse pirinçten olsun, pilav görmek, pişirmek yahut yemek rızka, çoğaylan ve artan mala delalet eder.

Rüyada pilav görmek , o ana kadar iç yüzü bir türlü anlaşılamamış bir çok güç ve karışık meselelerin çözüme ulaşacağına işarettir.

Hayırlı, temiz kısmettir. Başkalarına pilav veren, yoksulları sevindirir.

Rüyada pilav görmek ve yemek; aklınızda soru işareti belirten bazı soruların üzerine gitmeye karar vereceğinize, buhara pilavı yemek; sizde derin bir iz bırakan eski bir aşkın tekrar başlayacağına işarettir.

Etli pilav yemek; daha fazla hayra...

Etli pilav, hoşa gidecek ve bir açığı kapatacak kısmeti temsil eder. Köklü bir aileden beklenmedik bir yardım alabilirsiniz.
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Hayr olsun canım çok güzel bir rüya görmüşsün aslında rüyada büyük bir devlet adamı görmek geleceğinde seni güzel şeylerin beklediği anlamına da gelir :huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst