Rüya Gibi (Show Tv)

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
64.550
Tepki
85.809
Puan
113
Konum

Show TV’nin, yapımını TMC Film’in yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerini Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan, Devrim Yakut ve Menderes Samancılar‘ın paylaştığı “Rüya Gibi” dizisinin ilk tanıtımı büyük beğeni topladı. Başarılı oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle merakla beklenen dizi çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Rüya Gibi, gizemli iş insanı Emir’in hayatına girmesiyle, mütevazı bir yaşam süren Aydan’ın lüks bir güzellik merkezinin patroniçesine dönüşmesini konu alıyor. Yayınlanan tanıtımda; güzellik merkezini arkadaşları Fiko ve Çido ile işleten Aydan’ın ışıltılı hayatına, etkileyici ama bir o kadar da tehlikeli patronu Emir’in “Sen bir patroniçesin artık, işini yap, hayallerimizi gerçekleştir, herkes sana saygı duysun” şeklindeki çarpıcı sözleri yansıyor. Emir’in teklifi ile değişen Aydan’ın hayatından ilk ipuçlarının ekrana geldiği tanıtım büyük merak uyandırıyor.

Senaryosunu Emre Özdür, Hazar Kozice, İdil Ezgi Esen’in, yönetmenliğini Selim Demirdelen’in yürüttüğü “Rüya Gibi”nin kadrosunda ayrıca Alya, Yeliz Korkmaz, Burcu Kirman, Yağmur Özbasmacı, Deniz Altan, Toprak Kahraman, Alper Kut, Furkan Murat Uğur, Ferzan Hekimoğlu, Aslıhan Çelik, Kerim İlhan, Taylan Güldere, Selçuk Borak, Enes Bay, Arzu Oruç, Efe Altunbaş gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle; Aydan (Seda Bakan), İstanbul’un bir kenar mahallesinde kuaförlük yaparken kendini lüks bir güzellik merkezinin sahibi olarak bulur. Yeni işindeki gölge patronu, kimsenin hakkında hiçbir şey bilmediği gizemli iş insanı Emir (Uğur Güneş)’dir. Aydan, Emir’in dünyasına uyum sağlamaya çalışırken, zoraki ortağı, yetimhanede büyümüş serseri ruhlu Çiğdem’in (Ahsen Eroğlu) başına açtığı dertlerle de uğraşmak zorunda kalır. Emir’i takip eden gözü kara komiser Efe’nin (Emre Bey) yolu da kaçınılmaz olarak Çiğdem’le ve kuaförle kesişir. Aydan tüm bu kaos içinde teselliyi can dostu manikürcü Fiko’da (Şebnem Bozoklu) bulmaya çalışırken, Aydan’ın yeni lüks dünyasını hazmedemeyen eski kocası, yetenekli kuaför Tarık da (Celil Nalçakan) her gün başka bir belayla karşılarına çıkar.

Rüya Gibi çok yakında Show TV’de!​
 

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
71.485
Tepki
75.234
Puan
113
Yaş
34
Konum
kocaeli
Eglenceli bi diziye benziyor insallah tutar ben begendim hele seda bakanı çok severim cok güzel oyunculugu var :D
 

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
71.485
Tepki
75.234
Puan
113
Yaş
34
Konum
kocaeli
Ben unuttum ya bu diziyi izleyecektim aslında :utangac:
İzle ama beklentiyi karşılamıyor :D
Aslında konu güzeldide baştan, sonraları tad kaçırdı.
Başta adam 20 yıl önce sevgilisi hamileyken mi ne evleniyor. Kadın ölüyor kız büyümüş geliyor karşılarına hesap sormaya ordan yürütseydi olurdu bişeyler.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst