Ruj Fırçaları İle Harikalar Yarat!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Onlarca makyaj fırçası kullanıp, eğlenceli olması gereken makyaj uygulamalarını komplike hale dönüştüryorsun. Makyaj çantanı bu kadar doldurmadan önce, tek bir ruj fırçası ile yapabileceklerini öğrenmeye ne dersin?

m8ONmy.jpg


Ruj fırçası ile yapılabilecek harikalar

1. Kapatıcını uygularken, ruj fırçandan yardım alabilirsin. Çok daha kalın olan kapatıcı fırçalarının ve parmağının aksine, daha ince olan bu fırça ile daha iyi kapatıcılık sağlayabilirsin.

2. Dudak fırçaları çok ince olduğundan, makyajı daha kontrollü uygulamana yardımcı oluyor. Bu nedenle krem göz farları uygularken, dudak fırçalarından yardım almaya bayılıyoruz. Sen de aynı şekilde, açık renkteki farını göz kapaklarına dağıtmak ya da far ile göz kapaklarını eyeliner çeker gibi çerçevelemek için kullanabilirsin. Eğer toz göz farı kullanacaksan, dudak fırçanı ıslat ve farına batır ve ardından göz farını istediğin kalınlıkta uygula.

3. Kaş fırçanı ve pudranı bir kenara bırak ve daha belirgin kaşlar için dudak fırçanı ve göz farını eline al. Kaş rengine uyumlu göz farın, kaşlarını doldurmak için ideal.

4. Kontur uygulamasının yakın takipçisiysen bir de bizim yöntemimizi dene. Yüzünde gölgelemek istediğin kısımlar için bronz pudradan yardım alacağız. Daha dolgun dudak görünümü için, dudak fırçanı bronzerına batır ve dudak üstünün ortasında kalan kısmı gölgele. Dikkat, tüm dudak üstünü değil yalnızca orta kısmı gölgelemelisin. Aynızını dudak altının ortası için de yap. Bu işlem tamamlandığında, bronzerı iyice dağıtarak doğal durduğundan emin olmalısın.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst