RTÜK'ü kızdırdı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.738
Tepki
84.382
Puan
113
Konum
İstanbul
13400400.jpg



RTÜK'ü kızdırdı

Yarışmacıların yemek yapma konusundaki hünerlerini sergilediği 'Master Chef Türkiye' adlı yarışmaya uyarı cezası geldi.Yarışmanın yaklaşık 3 hafta önce yayınlanan bölümünde jüri üyelerinden Batuhan Piatti Zeynioğlu'nun yarışmacıların yaptığı yemekleri 'iğrenç' olarak nitelendirmesi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nu (RTÜK) çileden çıkardı.

RTÜK üyeleri, "Yayın hizmetlerinin insan onuruna saygılı olma ilkesine aykırı olamayacağı, kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremeyeceğine ilişkin yayın ilkesinin ihlal edildiği" gerekçesiyle, kanala uyarı cezası verdi.

"KÖPEĞİN MAMASI DAHA GÜZEL OLURDU"

Bunun yanı sıra jüri üyelerinden Murat Bozok, yarışmacılardan birinin yaptığı yemeği tadarken, "Köpeğin maması daha güzel olurdu." ifadesini kullanmış ve yarışmacı değerlendirmenin çok ağır olduğunu söyleyerek mekânı terk etmişti. Geçen hafta toplanan RTÜK üyelerinden bir de 'şiddet ve intihar görüntülerini çocukların ekran başında oldukları saatte yayınladığı' gerekçesiyle 'Behzat Ç.' adlı diziye uyarı cezası geldi.

Hürriyet
 

rüzgar gülü

Daimi Üye
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
10.973
Tepki
10.149
Puan
113
Yaş
44
Konum
istanbul
Köpeğin maması daha güzel olurdu
bu ifede nasıl bir ifede yaa.. böyle şey olurmu... Allah ın verdiği nimete nasıl böyle bir ithamda bulunur... neyse bu adamın sonunu düşünemiyorum... şükürsüzlük...:alsana::alsana:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst